Ga naar hoofdinhoud

Wist u dat er jaarlijks 23.500 woninginbraken plaatsvinden in Nederland? Extra belangrijk om ervoor te zorgen dat inbrekers uw woning voorbijlopen. Het is namelijk een vervelend gevoel als er andere mensen in uw woning zijn geweest en tussen uw spullen hebben gerommeld. Dat is iets wat u natuurlijk nooit mee wilt maken. Voel u veilig in uw eigen woning en kies voor inbraakbeveiliging. Benieuwd welke inbraakbeveiliging het beste bij uw huis en wensen past? Wij helpen u hier graag bij, zodat we inbrekers geen kans geven.

Soorten inbraakbeveiliging

Er zijn verschillende manieren om een woning, bedrijfspand, wooncentrum, ziekenhuis of school te beveiligen. Door de beveiliging op verschillende onderdelen optimaal in te zetten, vermindert u de kans op een inbraak. Benieuwd welke soorten woonbeveiliging er zijn?

  1. Sleutelplan
  2. Kluizen
  3. Deuren
  4. Intercom
  5. Camerabewaking
  6. Cilinders & veilig hang- en sluitwerk
  7. Alarmsysteem

Nationale Richtlijn Beveiliging

Veilig wonen en werken zou voor iedereen vanzelfsprekend moeten zijn. Dat is het helaas niet. Onderzoek heeft aangetoond dat beveiligen helpt. Het Kennis Centrum Beveiliging richt zich op inbraakwerendheid van alle typen woningen, wooncomplexen, bedrijfspanden. Een woning met het keurmerk Nationale Richtlijn Beveiliging voldoet aan de eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. Hierdoor is het voor een inbreker moeilijker om een woning of pand binnen te komen.

Regel uw inbraakbeveiliging bij Meijvogel Hout

Bescherm uw huis vandaag nog tegen inbraak. Plan een afspraak bij ons in om samen de mogelijkheden te bespreken en uw woning of pand van de beste beveiliging te voorzien. Samen zorgen we voor een veilige woonomgeving.

Back To Top