Ga naar hoofdinhoud

Heeft u in huis goede veiligheidssloten en de waardevolle spullen opgeborgen in een kluis? Dan is een alarmsysteem nog een goede aanvulling op de beveiliging van uw woning. Een alarmsysteem zorgt ervoor dat de woning wordt bewaakt wanneer er niemand thuis is of iedereen ligt te slapen. Het geeft een fijn gevoel, want als er iets gebeurt dan waarschuwt het alarmsysteem u automatisch. Interesse in een alarmsysteem?

Nieuwste alarmsystemen

Bij Meijvogel Hout bieden wij de nieuwste alarminstallaties aan. Het voordeel hiervan is dat deze goed draadloos werken en op afstand te bedienen zijn in een app van de leverancier. Hierdoor hoeft u niet altijd gelijk een aansluiting te maken met een meldkamer en zit u niet vast aan de maandelijkse kosten die hier vaak aan verbonden zijn. Door de huidige technologie worden alarmmeldingen razendsnel doorgegeven, zodat u van alles in en rondom uw woning op de hoogte blijft.

Alarmsysteem voor bedrijven

Natuurlijk wilt u niet alleen een woning beveiligen met een alarmsysteem. Ook bedrijfspanden zijn in de avond vaak onbewaakt en een doelwit van inbrekers. Zorg daarom dat u goede veiligheidssloten heeft en kies voor een passend alarmsysteem. Zo houdt u altijd controle over het bedrijfspand en voert alle instellingen op afstand uit.

Onderhoud & service

Een alarminstallatie heeft onderhoud nodig om goed te blijven functioneren. Wij adviseren dan ook altijd een onderhoudscontract te nemen voor uw alarmsysteem. Het systeem wordt regelmatig gecontroleerd om te kijken of het alarmsysteem nog goed functioneert en of de batterijen nog de juiste spanning hebben. Daarnaast wordt het systeem gelijk voorzien van de laatste software. Heeft u een BORG certificering op het pand? Dan is het goed om te weten dat een onderhoudscontract vanuit de verzekering verplicht is.

Kies voor een alarmsysteem van Meijvogel Hout

Klaar om uw woning of bedrijfspand te voorzien van een alarmsysteem? Neem contact met ons op of plan direct een afspraak in. Samen bespreken we alle mogelijkheden en zorgen we voor een optimale beveiliging van de ruimtes.

Back To Top