Ga naar hoofdinhoud

Altijd weten wie er voor de deur staat? Regel het met een intercomsysteem. Met een intercom controleert u op afstand de toegang en komt u niet voor verrassingen te staan. Een intercomsysteem is geschikt voor eigenaren van een woning, de VVE en bedrijven die ervoor willen zorgen dat mensen niet automatisch toegang krijgen tot uw terrein, pand of woning. Laat mensen zich eerst bij u melden en kies voor een intercom.

Intercom met camera

Intercomsystemen zijn er in diverse soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor een intercom met of zonder camera. Bij een intercom met camera hoort u degene die naar binnen wil niet alleen, maar ziet u ook wie het is. Hierdoor kan iemand zich niet als iemand anders voordoen en heeft u altijd een dubbele controle. De technologie gaat steeds verder. Tegenwoordig hoeft de intercom niet in een centrale ruimte te hangen, maar bedient u deze makkelijk via een app.

Toegangscontrole

Een intercom zorgt voor een audio/beeldverbinding tussen u en degene die buiten staat. Wij raden het daarom aan om een intercom altijd te combineren met een toegangscontrole. De functie hiervan kunnen wij op verschillende manieren inregelen. Zo kan het zijn dat u met een knop op afstand een deur opent of dat u met een code het hek kunt openen.

Onderhoud & service

Een intercomsysteem heeft onderhoud nodig om goed te blijven functioneren. Wij adviseren dan ook om het systeem jaarlijks preventief te onderhouden. Met het preventieve onderhoud voorkomt u onnodige storingen, blijft het toegangssysteem veilig en bent u zeker van een langere levensduur van de intercom.

Zie meer met een intercomsysteem van Meijvogel Hout

Klaar om te zien wie er voor de deur staat? En zelf in beheer te houden wie u binnenlaat? Kies voor een intercomsysteem van Meijvogel Hout. Neem contact met ons op of plan direct een afspraak in. Ons ervaren team staat klaar om u een passend advies te geven en de mogelijkheden met u te bespreken.

Back To Top