Skip to content

Kastenwand op maat in uw interieur

U herkent dit veel voorkomende probleem vast: u heeft te weinig ruimte om uw spullen op te bergen. Of het nu gaat om de slaapkamer, hal of woonkamer. Opbergruimte is echt een ‘must’. Een goede manier om extra opbergruimte te creëren is door een kastenwand te plaatsen. Dit zorgt voor extra ruimte en past in alle ruimtes in huis. Waarom? Omdat de kastenwand volledig op maat wordt gemaakt in onze werkplaats in Katwijk.

Stijlvolle kastenwand

Een kastenwand is een slimme en stijlvolle manier om extra opbergruimte in uw interieur te creëren. Het woord zegt het eigenlijk al: het is een op maat gemaakte kast die wordt geplaatst voor de desbetreffende wand. In de slaapkamer wordt een kastenwand vaak gebruikt als kledingkast, maar ook in de woonkamer staat het heel stijlvol. Een maatwerk kastenwand is volledig naar wens samen te stellen. Zo heeft u keuze uit allerlei soort materialen en zijn er verschillende kleuren waar u uit kunt kiezen.

Inspiratie voor een kastenwand

U kunt het zo gek maken als u zelf wilt, maar wij delen graag onze ervaringen tijdens een afspraak. Het is mogelijk om de kastenwand zo te laten maken dat er een tv-meubel in gebouwd zit, ook wel een cinewall genoemd. Zo is een wand in de woonkamer om te toveren tot tv en boekenkast in één. Een kastenwand is ook geschikt voor in de kinderkamer. Zo heeft u ruimte voor kleding, speelgoed, boeken en praktische spullen op te bergen.

Kastenwand op maat

Door de eindeloze mogelijkheden van kastenwanden raden wij aan om een kastenwand op maat te nemen, zodat deze er netjes uitziet. Of u nu kiest voor een kastenwand in de woonkamer of als dressoirkast. Bij Meijvogel Hout maken wij de wandkast helemaal op maat. Doordat wij de kast volledig op maat maken, zijn de mogelijkheden eindeloos. Van maatvoering tot materialen. Zo zorgen wij voor een kast die perfect bij u past.

Maak een afspraak voor een kastenwand

Een kastenwand zien wij steeds vaker terug. De kast is effectief en oogt stijlvol in uw huis. Wij voorzien u graag van advies over de mogelijkheden in uw woning. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden voor uw kastenwand en/of inbouwkasten op maat? Of direct een afspraak maken voor persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier of door te bellen naar 071 – 407 46 05.

Maak een afspraak

Onze collectie op maat

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });