skip to Main Content

Buitenzonwering geven met geavanceerde technologieën gecombineerd met een tijdloos Italiaans design uw buitengevel een fantastische uitstraling. Er zijn diverse mogelijkheden, zoals knikarmen, vertical screens en uitvalschermen. De zonwering wordt precies op maat van uw raam of gevel gemaakt, zodat het perfect past.

VERTICAL SCREEN

Een vertical screen is een verticaal geplaatste buitenzonwering die toegepast wordt in situaties waarbij het gewenst is dat het uitzicht naar buiten behouden blijft. Het screen is lichtdoorlatend en toch zeer zonwerend dankzij het speciaal geweven polyesterdoek. Door de verticale positie zijn vertical screens een windbestendige oplossing en ook geschikt bij een zijdelingse zoninval of laagstaande zon.

UITVALSCHERM

Een uitvalscherm bestaat uit een cassette waarin een zonweringsdoek op een doekrol gerold is en die met behulp van twee armen tot meer dan 90 graden kan zakken. Bij sluiten wordt het doek weer opgerold op de doekrol die zich aan de gevel bevindt. Verder kunt u denken aan een op maat gemaakte terrasoverkapping en windschermen voor naast uw terras. Voor meer inspiratie kunt u onze sfeerbeelden van de buitenzonweringen bekijken.

KOM LANGS IN DE SHOWROOM

Wij tonen een breed scala aan deuren, kasten, vloeren en raamdecoratie. Wanneer u op zoek bent naar inspiratie bent u bij ons aan het goede adres.

Wanneer komt u langs? De koffie staat klaar!

Copa Home Meijvogel Hout
Back To Top