Skip to content

Een vloer is een belangrijke sfeermaker in iedere ruimte. Licht, donker, verfijnde structuur of helemaal strak. Er zijn veel verschillende opties mogelijk voor ambachtelijke houten vloeren. Bij ons kunt u terecht voor vloeren van massief eiken parket tot laminaat. In onze vloerenstudio vindt u dan ook een volledig assortiment vloeren, waaronder ook de duurzame pvc vloer. PVC vloeren voor in Leiden is een belangrijk deel in ons assortiment geworden. Bij ons zijn er mogelijkheden genoeg om juist die vloer te vinden die bij u en uw woning past. Wij geven u dan ook graag advies over kleur en design.

Voor deuren, vloeren en kasten op maat in Leiden komt u bij Meijvogel Hout. Bij ons bent u immers verzekerd van:

  • Een breed assortiment en full service;
  • Een groot aantal tevreden klanten;
  • Wij maken altijd een afspraak voor meting en prijsopgave;
  • Bij ons kunt u ook ten alle tijden maatwerk verwachten.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor vloeren in Leiden? Of direct een afspraak maken voor het inmeten en een prijsopgave? Neem dan contact met ons op. Dit doet u via ons contactformulier. Ook kunt u bellen naar 071 – 407 46 05.

Meijvogel Hout, ook het adres voor vloeren in regio Leiden

Een vloer bepaalt een groot deel van de sfeer. De houten vloer wordt als het ware de basis van het interieur. Daarom helpt Meijvogel Hout u graag met het selecteren van de perfecte houten vloer voor uw huis. Wij begeleiden u van het eerste advies tot de uiteindelijke afwerking van de houten vloer. Meijvogel Hout gaat vakkundig te werk en levert uw droomvloer van topkwaliteit. Bij het selecteren van uw perfecte houten vloer zijn de stijl, kleur, dikte en breedte van groot belang. Hierover adviseert Meijvogel Hout u natuurlijk graag.

Direct afspraak maken om uw nieuwe vloer uit te zoeken?

Heeft u net een huis gekocht? Of is uw vloer toe aan vervanging? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom om alle mogelijkheden te bespreken. Van houtsoort, kleur, dikte en breedte tot patronen, het leggen van de vloer en afwerking. Daarnaast hebben wij grote stalen van vloeren beschikbaar in onze showroom. Deze stalen kunt u mee naar huis nemen om te kijken of de vloer echt in de specifieke ruimte in uw huis past.

ONZE COLLECTIE OP MAAT

Verander muren in deuren.

– Loesje

Back To Top