Skip to content

Bent u op zoek naar een deskundig bedrijf voor uw kasten op maat in Katwijk? Dan slaagt u zeker bij Meijvogel Hout. Wij hebben ons in de afgelopen jaren met name in deze branche gespecialiseerd. Onze deskundige medewerkers komen bij uw kosteloos de kasten inmeten. Ook kunnen wij de kasten op maat tegen een scherp tarief vakkundig plaatsen. Met kasten op maat uit Katwijk haalt u kwaliteit in huis, die voor jarenlang woongenot garant staan.

Naast kasten op maat…

… bent u ook voor raamdecoratie, deuren, kasten op maat en vloeren bij Meijvogel Hout in Katwijk aan het juiste adres. Bij ons bent u immers verzekerd van:

 • Een breed assortiment en full service;
 • Een groot aantal tevreden klanten;
 • Wij maken altijd een afspraak voor meting en prijsopgave;
 • Bij ons kunt u ook ten alle tijden maatwerk verwachten.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor kasten op maat in Katwijk? Of direct een afspraak maken voor het inmeten en een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact met ons op. Dit doet u via ons contactformulier. Ook kunt u bellen naar 071 – 407 46 05.

Ook kunt u langs komen in onze showroom. Deze vindt u aan de Burgersdijkstraat 10 te Katwijk.

Meijvogel Hout, ook het adres voor vloeren in Katwijk

Naast dat wij kasten op maat in Katwijk aanbieden, kunt u bij ons ook terecht voor vloeren. In onze vloerenstudio voeren wij een volledig assortiment vloeren in Katwijk. Vloeren van massief eiken parket tot laminaat. Ook hebben wij duurzame pvc vloer in ons assortiment.

In onze showroom ziet u een ruim aantal mogelijkheden betreffende vloeren in Katwijk. Wij geven u graag advies over de kleur en design. Het leggen van vloeren in Katwijk en omstreken kan ook door ons vakkundig verzorgd worden. En vergeet niet het afwerken van de vloeren in uw woning. OOk bieden wij een breed scala plinten aan. Deze kunnen wij eventueel ook op maat maken naar uw wens en passend bij uw vloeren in Katwijk aanbrengen.

Direct afspraak maken voor inmeten?

Wilt u direct een afspraak maken voor het laten inmeten van vloeren voor in Katwijk? Of wilt u een afspraak voor een prijsopgave van kasten op maat uit Katwijk? Neem dan contact met ons op. Benieuwd naar ons assortiment? Deze vindt u op onze website of plan een afspraak in en bewonder ons volledige assortiment met o.a. kasten op maat en vloeren in Katwijk!

DIRECT EEN OFFERTE OPVRAGEN

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB, Max. aantal bestanden: 4.

  Trek iets positiefs aan, dat past altijd!

  – Quote

  Back To Top
  jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
  Meijvogel Hout
  Meijvogel Hout
  '; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });