Skip to content

Maatwerk dossierkasten voor uw werkplek

Op zoek naar een dossierkasten voor uw werkplek thuis of op kantoor? Kom bij ons langs in onze showroom, want wij denken graag met u mee over de beste optie voor uw dossierkast. Wij werken graag met onze handen en zijn daarom sterk in het maken van maatwerk. Naast het maken van dossierkasten zijn wij specialist in het maken van werkbladen, ladekasten en allerlei andere mogelijkheden op maat.

Dossierkasten van Meijvogel Hout

Bij onze dossierkasten is het mogelijk om volledig maatwerk te leveren. Een dossierkast van Meijvogel Hout is betaalbaar, efficiënt ingericht, heeft een luxe uitstraling en kan op verschillende manieren geleverd worden. Wat zijn uw wensen voor een dossierkast? Leg het aan ons voor en wij maken samen met u een ontwerp of gaan uw eigen plan realiseren. Uw dossierkasten kunnen wij maken in klassieke of moderne stijlen.

Een dossierkast met luxe afwerking

Onze dossierkasten kunnen wij voorzien van allerlei soorten materialen, afwerkingen en kleuren. Gaat u voor effen uni kleuren, houtstructuren, zijdeglans of hoogglans? In totaal zijn er ruim 200 kleuren beschikbaar. Wij laten u graag kennismaken met deze opties en mogelijkheden. En weet dat er ook altijd een combinatie van materialen, afwerkingen en kleuren mogelijk is.

Soorten afwerking

  • Melamine of HPL
  • Spuitwerk
  • Fineer

Altijd volledig maatwerk

Wij werken met een eigen 3D tekenprogramma, zodat wij samen met u in onze showroom direct een ontwerp kunnen maken. Hierdoor heeft u direct een goede visualisatie van het uiteindelijke resultaat. Heeft u zelf al een ontwerp gemaakt? Geen probleem, ook deze kunnen wij namaken.

Jarenlange ervaring met dossierkasten in Katwijk

Al jarenlang maken wij dossierkasten op maat. Wij zijn betrouwbaar, hebben kennis van zaken en zijn eerlijk. Zoek niet verder en kom naar onze showroom in Katwijk waar wij diverse indelingen hebben klaarstaan.

Wij leveren ontwerpen en leveren alle soorten kasten en maatwerk meubelen door heel Nederland, maar voornamelijk in Katwijk, Leiden, Den Haag, Noordwijk en in regio Lisse, Hillegom (Bollenstreek).

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });