Skip to content

Maatwerk open kasten / inloopkasten

Bij Meijvogel Hout werken wij het liefst met onze handen. Daarom zijn wij sterk in het maken van maatwerk kasten voor uw woning of bedrijfspand. Passend bij de ruimte waarin de kast gemonteerd moet worden. Naar wat voor soort kast bent u op zoek? Een draaideurkast, schuifwandkast, open kast of inloopkast?

Inloopkasten van Meijvogel Hout

Inloopkasten maken wij volledig op maat, naar uw wensen. Een inloopkast van Meijvogel Hout is betaalbaar, efficiënt ingericht, heeft een luxe uitstraling en kan op verschillende manieren geleverd worden. De echte vormen van een inloopkast zijn een U opstelling, hoekopstelling en uiteraard ook de recht variant. Onze inloopkasten kunnen wij maken in een klassieke of strak moderne variant.

Een inloopkast met luxe afwerking

Onze open kasten en inloopkasten kunnen wij voorzien van allerlei soorten materialen, afwerkingen en kleuren. Gaat u voor effen uni kleuren, houtstructuren, zijdeglans of hoogglans? In totaal zijn er ruim 200 kleuren beschikbaar. Wij laten u graag kennismaken met deze opties en mogelijkheden. En weet dat er ook altijd een combinatie van materialen, afwerkingen en kleuren mogelijk is. Voor een inloopkast is Melamine of HPL de meest praktische keuze.

Soorten afwerking

  • Melamine of HPL
  • Spuitwerk
  • Fineer

Verlichting in uw inloopkast

Verlichting in uw inloopkast is een must-have. Hierdoor heeft u altijd voldoende licht bij de kast en kunt u in de winter- en zomermaanden goed zien wat de inhoud van de kast is. Gelukkig kunnen wij dit voor u regelen. Zelfs het verlagen van het plafond en het realiseren van spotjes behoren tot onze mogelijkheden.

Altijd volledig maatwerk

Wij werken met een eigen 3D tekenprogramma, zodat wij samen met u in onze showroom direct een ontwerp kunnen maken. Hierdoor heeft u direct een goede visualisatie van het uiteindelijke resultaat. Heeft u zelf al een ontwerp gemaakt? Geen probleem, ook deze kunnen wij namaken. Wanneer u de nachtkastjes en dressoir kasten het liefst in hetzelfde materiaal als de inloopkast wilt hebben, kunnen wij dit voor u op maat maken.

Jarenlange ervaring met inloopkasten in Katwijk

Al jarenlang maken wij inloopkasten op maat. Wij zijn betrouwbaar, hebben kennis van zaken en zijn eerlijk. Zoek niet verder en kom naar onze showroom in Katwijk waar wij diverse indelingen hebben klaarstaan.

Wij leveren ontwerpen en leveren alle soorten kasten en maatwerk meubelen door heel Nederland, maar voornamelijk in Katwijk, Leiden, Den Haag, Noordwijk en in regio Lisse, Hillegom (Bollenstreek).

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });