Skip to content

Maatwerk schuifwandkasten

Bij Meijvogel Hout werken wij het liefst met onze handen. Daarom zijn wij sterk in het maken van maatwerk kasten voor uw woning of bedrijfspand. Passend bij de ruimte waarin de kast gemonteerd moet worden. Naar wat voor soort kast bent u op zoek? Een draaideurkast, schuifwandkast, open kast of inloopkast?

Schuifwandkasten van Meijvogel Hout

Schuifwandkasten maken wij volledig op maat, naar uw wensen. Een schuifwandkast van Meijvogel Hout is betaalbaar, efficiënt ingericht, heeft een luxe uitstraling en kan op verschillende manieren geleverd worden. In een rechte variant en hoekopstelling. Daarnaast is een schuine schuifwandkast ook mogelijk. Onze schuifwandkasten zijn te maken met en zonder omlijsting, in een strak of klassiek model.

Een schuifwandkast met luxe afwerking

Onze schuifwandkasten kunnen wij voorzien van allerlei soorten materialen, afwerkingen en kleuren. Gaat u voor effen uni kleuren, houtstructuren, zijdeglans, hoogglans of juist een afwerking van glas en spiegel? In totaal zijn er ruim 200 kleuren beschikbaar. Wij laten u graag kennismaken met deze opties en mogelijkheden. En weet dat er ook altijd een combinatie van materialen, afwerkingen en kleuren mogelijk is.

Soorten afwerking

  • Melamine of HPL
  • Spuitwerk
  • Fineer
  • Glas en spiegel

Soorten stijlen

  • Alu frame deuren
  • Strakke vlakke deuren zonder omlijsting
  • Klassieke deuren zonder omlijsting

Verlichting bij uw schuifwandkast

Verlichting is bij veel schuifwandkasten is een must-have. Hierdoor heeft u altijd voldoende licht bij de kast en kunt u in de winter- en zomermaanden goed zien wat de inhoud van de kast is. Gelukkig kunnen wij dit voor u regelen. Zelfs het verlagen van het plafond en het realiseren van spotjes behoren tot onze mogelijkheden.

Altijd volledig maatwerk

Wij werken met een eigen 3D tekenprogramma, zodat wij samen met u in onze showroom direct een ontwerp kunnen maken. Hierdoor heeft u direct een goede visualisatie van het uiteindelijke resultaat. Heeft u zelf al een ontwerp gemaakt? Geen probleem, ook deze kunnen wij namaken. Ook standaard interieurs zijn leverbaar. Hiervan is de breedte maatwerk. De hoogte 2200 mm en diepte 550 mm van het interieur staan vast. De deuren zijn hierbij altijd volledig maatwerk. Wanneer u de nachtkastjes en dressoir kasten het liefst in hetzelfde materiaal als de schuifwandkast wilt hebben, kunnen wij dit voor u op maat maken.

Jarenlange ervaring met schuifwandkasten in Katwijk

Al jarenlang maken wij schuifwandkasten op maat. Wij zijn betrouwbaar, hebben kennis van zaken en zijn eerlijk. Zoek niet verder en kom naar onze showroom in Katwijk waar wij diverse indelingen hebben klaarstaan.

Wij leveren ontwerpen en leveren alle soorten kasten en maatwerk meubelen door heel Nederland, maar voornamelijk in Katwijk, Leiden, Den Haag, Noordwijk en in regio Lisse, Hillegom (Bollenstreek).

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });