skip to Main Content

Maatwerk kasten voor uw werkplek

Op zoek naar een kasten voor uw werkplek thuis of op kantoor? Kom bij ons langs in onze showroom, want wij denken graag met u mee over de beste optie voor uw werkruimte. Wij werken graag met onze handen en zijn daarom sterk in het maken van maatwerk. Naast het maken van dossierkasten zijn wij specialist in het maken van werkbladen, ladekasten en allerlei andere mogelijkheden op maat.

Kasten van Meijvogel Hout

Bij onze kasten is het mogelijk om volledig maatwerk te leveren. Een kast van Meijvogel Hout is betaalbaar, efficiënt ingericht, heeft een luxe uitstraling en kan op verschillende manieren geleverd worden. Wat zijn uw wensen voor een kast? Leg het aan ons voor en wij maken samen met u een ontwerp of gaan uw eigen plan realiseren. Uw dossierkasten kunnen wij maken in klassieke of moderne stijlen.

Een kast met luxe afwerking

Onze kasten kunnen wij voorzien van allerlei soorten materialen, afwerkingen en kleuren. Gaat u voor effen uni kleuren, houtstructuren, zijdeglans of hoogglans? In totaal zijn er ruim 200 kleuren beschikbaar. Wij laten u graag kennismaken met deze opties en mogelijkheden. En weet dat er ook altijd een combinatie van materialen, afwerkingen en kleuren mogelijk is.

Soorten afwerking

  • Melamine of HPL
  • Spuitwerk
  • Fineer

Altijd volledig maatwerk

Wij werken met een eigen 3D tekenprogramma, zodat wij samen met u in onze showroom direct een ontwerp kunnen maken. Hierdoor heeft u direct een goede visualisatie van het uiteindelijke resultaat. Heeft u zelf al een ontwerp gemaakt? Geen probleem, ook deze kunnen wij namaken.

Jarenlange ervaring met maatwerk kasten in Katwijk

Al jarenlang maken wij dossierkasten op maat. Wij zijn betrouwbaar, hebben kennis van zaken en zijn eerlijk. Zoek niet verder en kom naar onze showroom in Katwijk waar wij diverse indelingen hebben klaarstaan.

Wij leveren ontwerpen en leveren alle soorten kasten en maatwerk meubelen door heel Nederland, maar voornamelijk in Katwijk, Leiden, Den Haag, Noordwijk en in regio Lisse, Hillegom (Bollenstreek).

KOM LANGS IN DE SHOWROOM

Bezoek onze showroom in Katwijk voor inspiratie voor uw kast. Daarnaast tonen wij een breed scala aan deuren, vloeren en raamdecoratie.

Wanneer komt u langs? De koffie staat klaar!

Back To Top