Skip to content

Maatwerk inloopkast voor uw slaapkamer

Bij Meijvogel Hout houden wij van praktisch werken met onze handen. Daarom zijn wij sterk in het maken van inbouwkasten en inloopkasten voor uw slaapkamer. Dit doen wij volledig op maat, naar uw smaak en wensen. Een inloopkast van Meijvogel Hout is betaalbaar, efficiënt ingericht en heeft een luxe uitstraling.

Zelf een inloopkast ontwerpen?

Wilt u zelf een inloopkast ontwerpen? Dat kan! Met onze ontwerpsoftware kunnen wij uw ontwerp voor een inloopkast, inbouwkast of kledingkast omzetten naar een betaalbaar resultaat. Schuifdeuren, vouwdeuren, draaideuren: alles is mogelijk, afhankelijk van wat het beste in uw ruimte past.

Afwerking van maatwerk inloopkasten

Ook qua afwerking is er veel te kiezen: hout, glas, kunststof deuren, grepen in alle kleuren en vergeet daarbij de accessoires niet. Liever teak- of eikenhout? Of een witte strakke kast met een opvallend interieur? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Betaalbare maatwerk inloopkasten – gemaakt in de regio

Onze inloopkasten zijn van hoge kwaliteit. Sommige mensen vinden onze inloopkasten goedkoop. Wij noemen het betaalbaar. De prijs van onze inloopkasten en inbouwkasten hangt helemaal af van uw wensen en grootte. Natuurlijk denken wij mee en geven wij u graag een mooie offerte voor uw toekomstige inloopkast.

Ideeën voor inloopkasten

In onze showroom hebben wij veel voorbeelden staan. Loop er doorheen en ervaar zelf wat u praktisch vindt en wat past bij uw wensen. Bekijk verder op de pagina ook een aantal mooie projecten van onze inbouwkasten en inloopkasten voor slaapkamers.

Jarenlange ervaring met kasten bouwen in Katwijk

Al jarenlang maken wij kasten op maat, van complete interieurs tot vloeren en raamdecoratie. Wij zijn betrouwbaar, hebben kennis van zaken en zijn eerlijk. Zoek niet verder en kom naar onze showroom in Katwijk waar wij diverse indelingen hebben waar u van verstelt zult staan.

Wij leveren ontwerpen en leveren alle soorten kasten en maatwerk meubelen door heel Nederland, maar voornamelijk in Katwijk, Leiden, Den Haag, Noordwijk en in regio Lisse, Hillegom (Bollenstreek).

Door Meijvogel Hout op maat gemaakt

  • Kastsystemen
  • Inloopkasten
  • Inbouwkasten
  • Garderobekasten
Back To Top