Skip to content

Wij zijn dealer van toonaangevende bedrijven op het gebied van raamdecoratie: Vadain, Blend Window Fashion, Kobe Interior Design en Multisol. Een aantal trendsettende bedrijven met een volledig assortiment aan raamdecoratie. Wij kiezen uitsluitend voor superieure kwaliteitsstoffen die uitvoerig getest zijn op kleurechtheid en krimp.

Horizontale Jaloezieën Meijvogel Hout

HORIZONTALE JALOEZIEËN

Horizontale jaloezieën zijn stijlvol en praktisch. Met horizontale jaloezieën houdt u ’s zomers de warmte buiten en in de winter de warmte binnen. Daarnaast zijn horizontale jaloezieën dankzij hun tijdloze uitstraling en diverse beschikbare kleuren prachtig in elk interieur.

Meer over horizontale jaloezieën
Shutters Meijvogel Hout

SHUTTERS

Onze shutters zijn prachtig afgewerkt en worden voor u exact ingemeten en op maat geplaatst. Bij ons heeft u de keuze uit diverse lamel breedten en 30 basiskleuren.

Meer over shutters
Rolgordijnen Meijvogel Hout

ROLGORDIJNEN

Onze rolgordijnen zijn onderscheidend door hun design afwerking. Grote ramen tot wel 360 cm breed kunnen gemakkelijk in één lengte bekleed worden. Voor welk soort rolgordijn kiest u?

Meer over rolgordijnen
Vouwgordijnen Meijvogel Hout

VOUWGORDIJNEN

De vouwgordijnen worden voorzien van unieke gepatenteerde baleinspanners op de uiteinden. Deze zorgen ervoor dat het stof altijd mooi strak onder spanning blijft.

Meer over vouwgordijnen
Duette Gordijnen Meijvogel Hout

DUETTE® GORDIJNEN

Duette® gordijnen bestaan uit twee laagjes gevouwen stof, die zich als een harmonica opvouwen wanneer deze wordt opgetrokken. Een groot voordeel van Duette® gordijnen is de unieke isolerende eigenschap.

Meer over Duette® gordijnen
Duo Rolgordijn Meijvogel Hout

DUO ROLGORDIJNEN

Een duo rolgordijn bestaat uit horizontale transparante en niet-transparante banen. Deze banen zijn te kantelen en hiermee is de perfecte lichtinval voor iedere ruimte te bepalen.

Meer over Duo rolgordijnen
Vitrage in de woonkamer van Meijvogel Hout

VITRAGE

Vitrage wordt ook wel lichtdoorlatende gordijnen genoemd. Met vitrage creëert u sfeer en privacy in uw woning, zonder dat uw inrichting donkerder wordt. Er komt voldoende licht uw huis binnen.

Meer over vitrage

OVERGORDIJNEN

Overgordijnen zijn een goede oplossing om uw woning sfeervoller te maken. Overgordijnen zijn dicht, waardoor de gordijnen u naast sfeer ook privacy geven.

Meer over overgordijnen

WIJ LEVEREN RAAMDECORATIE VAN

The details are not the details. They make the design.

– Charles Eames

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });