skip to Main Content

Wij zijn dealer van het toonaangevende bedrijf op het gebied van raamdecoratie: Copa Home. Een trendsettend bedrijf met een volledig assortiment aan binnen- en buitenraambekleding. Wij kiezen uitsluitend voor superieure kwaliteitsstoffen die uitvoerig getest zijn op kleurechtheid en krimp. U heeft keuze uit meer dan 430 verschillende doeken.

Horizontale Jaloezieën Meijvogel Hout

HORIZONTALE JALOEZIEËN

Horizontale jaloezieën zijn stijlvol en praktisch. Met horizontale jaloezieën houdt u ’s zomers de warmte buiten en in de winter de warmte binnen. Daarnaast zijn horizontale jaloezieën dankzij hun tijdloze uitstraling en diverse beschikbare kleuren prachtig in elk interieur.

Shutters Meijvogel Hout

SHUTTERS

Onze shutters zijn prachtig afgewerkt en worden voor u exact ingemeten en op maat geplaatst. Bij ons heeft u de keuze uit diverse lamel breedten en 30 basiskleuren.

Rolgordijnen Meijvogel Hout

ROLGORDIJNEN

Onze rolgordijnen zijn onderscheidend door hun design afwerking. Grote ramen tot wel 360 cm breed kunnen gemakkelijk in één lengte bekleed worden. Voor welk soort rolgordijn kiest u?

Vouwgordijnen Meijvogel Hout

VOUWGORDIJNEN

De vouwgordijnen worden voorzien van unieke gepatenteerde baleinspanners op de uiteinden. Deze zorgen ervoor dat het stof altijd mooi strak onder spanning blijft.

Buitenzonwering Meijvogel Hout

BUITENZONWERING

Ook voor de meest uitlopende variaties in buitenzonwering kunt u bij Meijvogel Hout terecht. Geavanceerde technologieën gecombineerd met een tijdloos Italiaans design geven uw buitengevel uitstraling. De buitenzonwering wordt precies op maat van uw raam of gevel gemaakt. Hierbij zijn diverse mogelijkheden, o.a.: knikarmen, vertical screens, terrasoverkapping en uitvalscherm.

VITRAGE

Vitrage wordt ook wel lichtdoorlatende gordijnen genoemd. Met vitrage creëert u sfeer en privacy in uw woning, zonder dat uw inrichting donkerder wordt. Er komt voldoende licht uw huis binnen.

OVERGORDIJNEN

Overgordijnen zijn een goede oplossing om uw woning sfeervoller te maken. Overgordijnen zijn dicht, waardoor de gordijnen u naast sfeer ook privacy geven.

WIJ LEVEREN RAAMDECORATIE VAN

Copa Home Meijvogel Hout

The details are not the details. They make the design.

– Charles Eames

Back To Top