Skip to content

U heeft bij vouwgordijnen de keuze uit verschillende stofdiktes, hiermee kunt u de inkijk, privacy en doorlaten van licht zelf bepalen. Kiest u voor een transparante stof, dan behoud u het licht in het interieur. Voor een slaapkamer is er tal van keuze in prachtige verduisterende vouwgordijnen.

GEPATENTEERDE BALEINSPANNERS

De vouwgordijnen worden voorzien van de unieke gepatenteerde baleinspanners  op de uiteinden. Deze  zorgen ervoor dat de stof altijd mooi strak onder spanning blijft. Het assortiment Xtra Large is speciaal ontwikkeld voor grote ramen tot 4 meter 20 breed en 5 meter 40 hoog. Het compacte draagprofiel (60mmx56mm) zit onzichtbaar weggewerkt achter het vouwgordijndoek.

VOUWGORDIJN MET KETTINGBEDIENING

Standaard wordt een vouwgordijn geleverd met een kettingbediening. Maar optioneel kunt u ook kiezen voor elektrische bediening voor het op en neer laten van uw vouwgordijn. Ook hier hebben we verschillende mogelijkheden, zoals een motor met schakelaar, een motor met afstandsbediening, maar u kunt ook voor een timer kiezen die u vooraf kunt instellen, of met behulp van een sensor, wanneer er fel zonlicht is uw vouwgordijn automatisch zal sluiten.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });