Skip to content

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf met een ruime collectie aan vloeren voor in Oegstgeest? Dan bent u bij Meijvogel Hout zeker aan het juiste adres! Bij ons kunt u terecht voor vloeren van massief eiken parket tot laminaat. In onze vloerenstudio vindt u dan ook een volledig assortiment vloeren, waaronder ook de duurzame pvc vloer. PVC vloeren voor in Oegstgeest is een belangrijk deel in ons assortiment geworden. Bij ons zijn er mogelijkheden genoeg om juist die vloer te vinden die bij u en uw woning past. Wij geven u dan ook graag advies over kleur en design.

Voor zonwering, deuren, vloeren en kasten op maat in Oegstgeest komt u bij Meijvogel Hout. Bij ons bent u immers verzekerd van:

  • Een breed assortiment en full service;
  • Een groot aantal tevreden klanten;
  • Wij maken altijd een afspraak voor meting en prijsopgave;
  • Bij ons kunt u ook ten alle tijden maatwerk verwachten

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor vloeren in Oegstgeest? Of direct een afspraak maken voor het inmeten en een prijsopgave? Neem dan contact met ons op. Dit doet u via ons contactformulier. Ook kunt u bellen naar 071 – 407 46 05.

Ook kunt u langs komen in onze showroom. Deze vindt u aan de Burgersdijkstraat 10 te Katwijk.

Meijvogel Hout, ook het adres voor kasten op maat in regio Oegstgeest

De afgelopen jaren hebben wij ons met name in deze branche gespecialiseerd. De kasten worden kosteloos door ons ingemeten en tegen een scherp tarief vakkundig geplaatst. Dit is dan ook de reden dat u met onze kasten op maat voor in Oegstgeest garant staat voor jarenlang woongenot.

Of het nu gaat om een kast voor in de woonkamer, kantoor of voor in de slaapkamer, Meijvogel Hout zorgt dat kasten op maat voor in Oegstgeest perfect en precies naar uw wens zijn. Er wordt  bij onze kasten op maat uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen.

Direct afspraak maken voor inmeten?

Wilt u direct een afspraak maken voor het laten inmeten van vloeren voor in Oegstgeest? Of wilt u een afspraak voor een vrijblijvende prijsopgave van kasten op maat uit Oegstgeest? Neem dan contact met ons op. Benieuwd naar ons assortiment? Deze vindt u op onze website of kom naar de showroom vol met o.a. kasten op maat en vloeren in Oegstgeest!

ONZE COLLECTIE OP MAAT

Verander muren in deuren.

– Loesje

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });