Skip to content

In onze vloerenstudio voeren wij een volledig assortiment vloeren, van massief eiken parket tot laminaat. Wij geven u graag advies over de kleuren en het design. Daarnaast kunt u de vloeren door ons vakkundig laten leggen en afwerken met een scala aan plinten.

DUURZAME PVC VLOER

Dé trend van de laatste jaren is de duurzame pvc vloer. Het onderhoudsgemak, de slijtvastheid en de kleurechtheid zijn eigenschappen die bij een pvc vloer centraal staan. Gaat u voor de plakvariant, zwevende vloer of klikvariant?

HOUTDECOREN EN STEENDECOREN

U vindt bij ons laminaat in houtdecoren en steendecoren; in een vlakke uitvoering of met vellingkant; in klein formaat of juist extra breed, dik of lang. U kunt kiezen uit matte oppervlakken, een meer glanzend toplaag of een moderne chroomstructuur. En dat alles in veel decors en kleurstellingen.

Vloeren Meijvogel Hout

ASSORTIMENT VLOEREN

Het laminaat in ons assortiment kenmerkt zich door een grote variatie in decors, structuren en uitvoeringen. Dankzij de technologische ontwikkelingen zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Wij hebben in de showroom grote stalen, waarmee u thuis kunt kijken of de vloer in de ruimte past.

Vloeren Meijvogel Hout

TRADITIONEEL PARKET

Naast ons grote assortiment vloeren, leveren wij traditioneel parket. Een soort vloer dat om extra aandacht vraagt. Bij de montage van traditioneel parket is namelijk specifiek vakwerk nodig. Wij kleuren en bewerken een traditionele vloer op locatie.

ONZE COLLECTIE OP MAAT

I didn’t fall. The floor just needed a hug.

– Quote

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });