Skip to content

Met een kast van Meijvogel Hout haalt u kwaliteit in huis waarvan u jarenlang woonplezier heeft. De kasten worden kosteloos door ons ingemeten en tegen een scherp tarief vakkundig geplaatst. Voor welk soort kast gaat u? Een draaideurkast, schuifwandkast, open kast, inloopkast, boekenkast, TV-meubel, woonkamerkast op maat, dossierkast of kasten voor uw volledige werkplek?

ONTWERPSOFTWARE

Met onze ontwerpsoftware kunnen wij de eindeloze mogelijkheden voor u vertalen naar een compleet interieur: boekenkasten, TV kasten, kledingkasten, totaaloplossingen voor kantoorruimten en natuurlijk een complete inloopkasten. Schuifdeuren, vouwdeuren, draaideuren: alles is mogelijk, afhankelijk van wat het beste in uw ruimte past.

Kom langs in de showroom

NEDERLANDSE KWALITEIT

Meijvogel Hout is in deze regio exclusief dealer van op maat gemaakte kasten. Nederlandse kwaliteit die zich kenmerkt door een moderne of klassieke uitstraling. Uw kast voor in de woonkamer, kantoor, of in de slaapkamer: wij maken het voor u perfect op maat en precies naar wens. Er wordt alleen gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen.

Vraag advies aan

AFWERKING KASTEN

Ook qua afwerking is er veel te kiezen: hout, glas, kunststof deuren, grepen in alle kleuren en vergeet daarbij de accessoires niet. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom eens langs in onze showroom.

Vraag de stalen op

KASTEN OP MAAT

Mocht u in dit ruime aanbod geen passende oplossing voor uw kast vinden, dan hebben wij een werkplaats waar wij alles nóg beter kunnen personaliseren. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken wij samen met u de mogelijkheden.

Meer informatie over kasten

BOEKENKASTEN

Boekenkasten zijn een echte eyecatcher in een woon- of studeerkamer. De uitstraling van een boekenkast wordt vooral bepaald door het materiaal waarvan het is gemaakt. Wilt u een stevige, robuuste en stijlvolle kast? Dan adviseren wij een boekenkast met dikke planken. Liever een praktische boekenkast? Ga dan voor dunnere planken. Natuurlijk denken wij mee met de functionaliteiten van uw boekenkast.

Meer over boekenkasten

TV MEUBELEN

De mooiste TV-meubelen zijn op maat gemaakt. Naast dat een TV-meubel functioneel moet zijn, zijn er veel mogelijkheden voor het design waardoor uw TV-meubel een stijlvolle uitstraling heeft. Meijvogel Hout helpt u bij de keuze voor het TV-meubel dat bij uw wensen en behoeften past. Naar wat voor soort TV-meubel bent u op zoek?

Alles over TV-meubelen

DIRECT EEN OFFERTE OPVRAGEN

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB, Max. aantal bestanden: 4.

    Trek iets positiefs aan, dat past altijd!

    Back To Top