Skip to content
3 voordelen van maatwerk in het interieur

Er is niets is zo vervelend als niet kunnen vinden van de juiste kast in de goede afmetingen. Of u vindt de perfecte kast wel, maar het materiaal en de stijl passen totaal niet bij uw smaak. Daar komt Meijvogel Hout om de hoek kijken. Wij zijn expert in interieurbouw en gaan graag samen met u aan de slag voor maatwerk meubelen. Maatwerk meubelen hebben zoveel mogelijkheden. Daarom hebben wij drie voordelen voor u op een rijtje gezet: perfect passend, persoonlijk en eenheid.

Voordeel #1: Past perfect

Een van de redenen waarom men kiest voor maatwerk in het interieur is dat een kast perfect past op de plek waar deze wordt geplaatst. Van een kamer die u als opbergruimte gebruikt en dan echt opgeruimd is tot een meubel dat volledig aansluit bij de rest van het interieur. Een meubel op maat wordt als het ware helemaal opgenomen in het interieur. Loze ruimte? Dat heeft u niet met maatwerk meubelen! Bij het ontwerpen van een maatwerk meubel wordt de ruimte optimaal benut.

Voordeel #2: Persoonlijk & uniek

Hoe gaaf is het om uw huis echt ‘one of a kind’ te maken? Dat doet u natuurlijk met maatwerk meubelen in het interieur. Naast dat het perfect in een bepaalde ruimte past, geeft het uw huis ook karakter. Alles is namelijk helemaal afgestemd op uw wensen. De meubelen maken het interieur dus ook persoonlijk en daarmee zeer uniek. Met maatwerk kunt u naast het materiaal en de kleur ook bepalen wat de specifieke afmetingen worden. Als u bijvoorbeeld kleiner of groter dan gemiddeld bent, kan het meubel hier volledig op worden aangepast. Hoe fijn!

Voordeel #3: Eenheid in het interieur

Een mooi bijkomend voordeel bij maatwerk meubelen is dat deze rust en eenheid geven aan uw huis. Met een maatwerkkast kunt u namelijk zelf het materiaal, de kleur(en) en afwerking uitzoeken. Zo krijgt alles een en dezelfde uitstraling. Zeker als het gaat om grotere kasten in bijvoorbeeld de woonkamer, is het fijn om deze uit te voeren in dezelfde soort hout. Zo creëert u een fijne basis van het interieur en kunnen kleinere meubels meer opvallen en uitgesproken zijn.

Maatwerk van Meijvogel Hout

Of het nu gaat om een thuiskantoor, washok of kledingruimte. Meijvogel Hout heeft voor iedere ruimte een passende maatwerk oplossing! Advies nodig? Wij gaan graag met u in gesprek in onze showroom in Katwijk. Hier kunt u direct alle materialen en voorbeelden bewonderen. Maak nu een afspraak voor persoonlijk advies door een e-mail te sturen naar info@meijvogelhout.nl of te bellen naar 071 – 407 46 05.

Back To Top