Skip to content
Raamdecoratie trends voor 2022 | Meijvogel Hout

Het is weer zover… we tellen af naar het nieuwe jaar. En bij een nieuw jaar horen natuurlijk nieuwe trends. Inmiddels is het traditie dat wij in december de raamdecoratie trends voor het volgende jaar plaatsen. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt van de meest toonaangevende raamdecoratie trends voor 2022: zware stoffen, donkere raamdecoratie en houtlook shutters.

Raamdecoratie trend #1: Zware stoffen

Hoewel vorig jaar juist de lichtdoorlatende stoffen trendy waren, gaan we in 2022 vaker de zware stoffen voor overgordijnen zien. We willen steeds meer sfeer in huis en met zwaardere stoffen, zoals velvet, brengt u gemakkelijk een luxe sfeer in huis. Toch liever ook wat privacy creëren zonder dat het direct een stuk donkerder in huis wordt? Kies dan voor een combinatie van vitrage en overgordijnen van een zware stof.

Raamdecoratie trend #2: Donkere raamdecoratie

Donker, donker en nog eens donker. Zoals eerder vermeld in onze blog over donkere raamdecoratie wordt deze trend in 2022 nog groter. Een gewaagde interieurtrend die niet voor iedereen is weggelegd, maar wel voor een mooi contrast zorgt in huis. Zeker het proberen waard in uw interieur als u op zoek bent naar iets nieuws!

Raamdecoratie trends voor 2022 | Meijvogel Hout

Raamdecoratie trend #3: Houtlook shutters

Shutters zijn binnenluiken met verstelbare lamellen die u met de hand bedient. Shutters zijn ideaal om het zonlicht zodanig te regelen, dat het licht mooi naar binnen valt. Door de verstelbare lamellen zijn shutters altijd in staat het licht zo te kantelen, dat u veel of weinig licht naar binnen laat. Shutters zijn verkrijgbaar in diverse materialen en uitvoeringen. In 2022 gaan we de houtlook shutters steeds vaker zien. Hierdoor zijn het echte eyecatchers in elk interieur.

Nieuwe raamdecoratie in 2022?

Bent u al gek op een van de raamdecoratie trends voor 2022? Dan denken wij graag met u mee hoe u deze trend kan toepassen in uw interieur. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Katwijk om alle raamdecoratie mogelijkheden te bekijken.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });