Skip to content
5 tips om jouw woning optimaal te beveiligen | Woningbeveiliging

De zomer is in aantocht en dat betekent dat u waarschijnlijk vakantieplannen heeft. Hierdoor staat uw woning een tijdje er ‘onbewoond’ bij. Een uitgelezen moment voor inbrekers om hun slag te slaan. Onlangs hebben wij ons assortiment uitgebreid met woningbeveiliging, dus wees inbrekers te slim af met deze 5 tips!

Tip 1: Alarmsysteem

Een alarmsysteem is een goede aanvulling op de beveiliging van uw woning. Een alarmsysteem zorgt ervoor dat de woning wordt bewaakt wanneer er niemand thuis is of iedereen ligt te slapen. Het geeft een fijn gevoel, want als er iets gebeurt dan waarschuwt het alarmsysteem u automatisch.

Tip 2: Camerabewaking

Steeds vaker kiest men ervoor om hun woning of bedrijfspand te beveiligen met een camerasysteem. Slim! Met een camerasysteem houdt u precies in de gaten wat er rondom het huis gebeurt. Waar u op het moment van beweging bent, maakt niet uit. Al onze camerasystemen zijn te bedienen via een app, handig toch?

Tip 3: Intercom

Met een intercomsysteem bij uw woning weet u direct wie er voor de deur staat. Met een intercom controleert u op afstand de toegang zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Een intercomsysteem is geschikt voor eigenaren die ervoor willen zorgen dat mensen niet automatisch toegang krijgen tot uw woning.

Tip 4: Deuren

Deuren bepalen het karakter van een huis. Of we het nu over een voordeur, achterdeur of binnendeur hebben… alle deuren dragen bij aan de sfeer van een woning. Daarnaast houden de buitendeuren ook de inbrekers buiten. Onze collectie buitendeuren is gecertificeerd met inbraakwerendheidsklasse 2 en voorzien van het KOMO-certificaat. Ook hebben wij een ruim assortiment deuren die het keurmerk Nationale Richtlijn Beveiliging hebben en SKG (Stichting Keurmerk Gevelelementen) meerpuntssluitingen. Zo weet u zeker dat u uw woning op de juiste manier beveiligd.

Tip 5: Kluizen

Het is logisch dat u uw waardevolle spullen in huis wilt beschermen. Van een inbreker, maar bijvoorbeeld ook als er brand uitbreekt. Dan kunt u gebruikmaken van een kluis in uw woning. Een kluis helpt niet direct aan het voorkomen van een inbraak, maar zorgt er wel voor dat inbrekers niet bij uw waardevolle spullen komen. Daarnaast beschermt een brandwerende kluis ook tegen brand en hitte, waardoor u zeker weet dat uw spullen altijd veilig zijn.

Woonbeveiliging van Meijvogel Hout

Bescherm uw huis vandaag nog tegen inbraak, zeker als u van plan bent om op vakantie te gaan. Plan een afspraak bij ons in om samen de mogelijkheden te bespreken en uw woning of pand van de beste beveiliging te voorzien. Samen zorgen we voor een veilige woonomgeving.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });