Skip to content
Maatwerk cinewall

De cinewall, u ziet het steeds vaker. In woonprogramma’s en tijdschriften. Deze interieurtrend wordt steeds groter en met een goede reden. U creëert hiermee een echte bioscoopervaring thuis. Bij Meijvogel Hout ontwerpen en realiseren we ook steeds vaker de cinewall. Daarom vertellen wij er graag meer over!

Maatwerk cinewall

Kasten op maat maken is ons specialisme. Dag in, dag uit realiseren wij maatwerkkasten voor onze klanten, ook cinewalls. De cinewall is een inbouwkast of constructie die voor een wand wordt geplaatst waarin de televisie, geluidsinstallatie en haard worden ingebouwd. Naast een plek om deze installaties mooi weg te werken, biedt de cinewall ook de optie om ingebouwde opbergruimte toe te passen of juist een open kast. Daarnaast is een maatwerk cinewall helemaal naar eigen wens samen te stellen. Van de opzet tot het decoreren van de cinewall.

“De woonkamer is dé perfecte plek voor een cinewall, maar vergeet ook zeker de slaapkamer niet.”

Voordelen van een cinewall

  • Doordat de cinewall volledig op maat wordt gemaakt, gaat deze naadloos op in uw interieur.
  • Wist u dat het vaak niet mogelijk is om een televisie boven de haard te plaatsen? Bij een cinewall is dat wel mogelijk.
  • Uiteindelijk is eigenlijk een cinewall een inbouwkast op maat. Hierdoor wordt alles mooi afgewerkt en weggewerkt.
  • Met de cinewall ligt de nadruk niet op de televisie in uw woonkamer. De televisie is weggewerkt in de ‘muur’.

Kasten op maat van Meijvogel Hout

Wij hebben alles in huis om de maatwerk cinewall voor u te realiseren. Onze interieurontwerper kijkt met u wat past bij uw interieur zodat het de juiste de look & feel krijgt. Maak een afspraak en ga met ons in gesprek om uw cinewall ideeën tot realiteit te maken.

Back To Top