Skip to content
Radiatorombouw op maat

Laten we eerlijk zijn, radiatoren zijn niet het mooist. Het kan dan ook een doorn in het oog zijn van uw interieur. Gelukkig is daar iets voor bedacht: de radiatorombouw! Meijvogel Hout maakt diverse meubelen in huis op maat, ook de radiatorombouw. Daarom vertellen wij u er graag alles over.

Wat is een radiatorombouw?

Een radiatorombouw plaatst u om/over de radiator. Hier wordt vaak voor gekozen omdat zo een vensterbank ontstaat en de ‘lelijke radiator’ verdwijnt onder de ombouw. De ombouw is tegenwoordig volledig naar eigen stijl te maken. Van klassiek tot modern en landelijk.

“Is er sprake van warmteverlies bij een radiatorombouw?”

Bij het creëren van een maatwerk radiatorombouw houden wij altijd rekening met de maten, uw wensen en de verdeling van de warmte. Daarom maken wij geen ombouwen die volledig dicht zijn, want dit laat geen warmte door. De radiatorombouw heeft altijd een open karakter zodat er geen sprake is van warmteverlies.

Radiatorombouw op maat

Radiatorombouw naar uw wens

De radiatorombouw is ideaal als u ook het radiatorgedeelte mooi wil laten aansluiten bij de stijl van uw interieur. Zo bepaalt u bij een radiatorombouw op maat het materiaal en de kleur. De ombouw is gemaakt van massief eiken latten en kan naturel blijven, gebeitst of geschilderd worden. Zo maken wij een radiatorombouw volledig naar uw wens.

Maatwerk radiatorombouw van Meijvogel Hout

Maak uw interieur in iedere gewenste ruimte helemaal af met radiatorombouwen van Meijvogel Hout. In onze werkplaats gaan wij voor u aan de slag om ombouwen te realiseren aan de hand van uw wensen. Ook plaatsen onze vakmensen de radiatorombouwen in uw interieur. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Maak een afspraak!

Back To Top