Skip to content
Kasten op maat

U zit in uw slaapkamer en kijkt naar uw kast. Het is eigenlijk helemaal niet wat u ervan verwacht. Er mist opbergruimte, het materiaal is niet uw stijl en eigenlijk past de kast helemaal niet bij de rest van uw interieur. Wat zou het toch mooi zijn om uw droomkast op maat te laten maken… Dat is mogelijk, zeker bij Meijvogel Hout! Daarom hebben wij vijf voordelen van een op maat gemaakte kast op een rijtje gezet.

1. Een passend ontwerp

Tijdens het ontwerpproces beginnen wij altijd met de juiste afmetingen van de ruimte waarin uw nieuwe kast komt te staan. Dit is belangrijk, omdat de kast dan zo goed mogelijk in de ruimte past. Met ons eigen 3D tekenprogramma ontwerpen wij op basis van uw wensen een op maat gemaakte kast. Door het ontwerp te maken in een 3D tekenprogramma, heeft u direct een goed beeld van het uiteindelijke resultaat.

2. Soort kast

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te kiezen wat voor soort kast het gaat worden. Een open kast, draaideurkast, schuifwandkast of juist een inloopkast? Dit is natuurlijk afhankelijk van de beschikbare ruimte voor de kast en uw wensen. Aan de hand hiervan kunt u zelf bepalen wat voor een soort kast het gaat worden.

3. Opbergruimte afgestemd op uw wensen

Het is een heel groot voordeel dat u natuurlijk zelf kunt bepalen hoe de opbergruimte in de kast er uit komt te zien. Voldoende opbergruimte is heel belangrijk. Misschien heeft u wel behoefte aan meer kleine opbergruimtes voor uw accessoires? Wilt u veel kleding ophangen? Of juist kunnen neerleggen op een plank? Ook deze wensen neemt Meijvogel Hout mee tijdens het ontwerpen van uw nieuwe kast.

Kasten op maat

4. Materiaalkeuze

Zodra de indeling van de kast is bepaald, begint het proces waarin u keuze heeft uit verschillende materialen voor uw kast. Dit kan een lastige keuze zijn. Daarom hebben wij in onze showroom verschillende samples van materialen liggen. Van hout tot aluminium. Met deze samples kunt u in verschillende lichttypes kijken of het is zoals u het wilt hebben.

5. Aansluitend bij uw interieur

Komt u er niet uit of bent u benieuwd wat wij adviseren? Dat is ook mogelijk! Meijvogel Hout houdt rekening met de rest van uw interieur om de kast zo goed mogelijk te laten aansluiten. Heeft u een landelijk, klassiek of industrieel interieur? Geen probleem! Hiervoor stellen wij een advies op en aan de hand hiervan kunt u een beslissing maken.

Kast op maat voor ieder interieur van Meijvogel Hout

Er zijn nog veel meer voordelen aan het creëren van een op maat gemaakte kast… Dus bent u op zoek naar de perfecte kast voor een bepaalde ruimte in uw huis? Neem dan contact met ons op! Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen voor een kast op maat te bespreken.

Back To Top