Skip to content
Binnendeuren trends

Ze vallen in eerste instantie misschien niet zo op, maar binnendeuren zijn een grote sfeermaker in huis. Binnendeuren zijn er in allerlei maten, materialen en kleuren. Voor elke wens en ruimte heeft Meijvogel Hout een passende binnendeur. Wat zijn de trends voor binnendeuren? Meijvogel Hout zet de drie belangrijkste trends op een rijtje!

Trend #1: Staallook deuren

Trendy binnendeuren van dit moment? Dat zijn natuurlijk de staallook deuren. Deze zwarte, stalen binnendeuren geven een stijlvolle, moderne en industriële look aan jouw huis. Het is ook een mogelijkheid om voor een andere, betaalbare “staallook” houten variant te kiezen. Deze houten binnendeur, of aluminium variant voor schuifdeuren, geven een stijlvolle en exclusieve uitstraling aan ieder interieur en zijn daarnaast ook betaalbaar.

Trend #2: Taatsdeuren

Taatsdeuren zijn uniek in hun soort. Ze draaien namelijk, anders dan in de meeste gevallen, niet met scharnieren in een kozijn, maar rond een eigen as. De draaipunten bevinden zich aan de boven- en onderkant van de deur. Door deze manier van montage, zijn de taatsdeuren niet alleen ruimtebesparend, maar ogen ze ook nog eens verfijnder en geven uw woning direct een luxe uitstraling. Stalen taatsdeuren met glas zorgen voor een bijzondere uitstraling. Zeker in combinatie met een mooie zwarte kleur oogt de taatsdeur heel modern, maar toch ook industrieel.

Trend #3: Gouden/messing deurbeslag

Een binnendeur is natuurlijk pas compleet met het bijpassend deurbeslag. Onder deurbeslag verstaan wij o.a. hang- en sluitwerk en het montagemateriaal. Meijvogel Hout heeft een breed assortiment aan deurbeslagen, in verschillende stijlen, materialen en kleuren. Een trend is van dit moment is gouden/messing deurbeslag. Het goud dient als extra accent op een strakke witte, grijze of zwarte binnendeur.

De nieuwste binnendeuren trends bij Meijvogel Hout

Op zoek naar dé perfecte binnendeuren voor in uw (nieuwe) huis? Maak een afspraak en dan bespreken wij graag alle mogelijkheden met u! Tijdens de afspraak kunt u door onze showroom lopen en alle materialen bekijken en voelen. Zo krijgt u een nóg beter beeld van uw uiteindelijke binnendeuren.

Back To Top