Skip to content
Interieurinrichting Bedrijf

De inrichting van uw kantoor of bedrijf is van belang voor de uitstraling van uw bedrijf en natuurlijk de productiviteit van uw werknemers. Er zijn zoveel opties en elementen om rekening mee te houden bij de interieurinrichting van uw bedrijf, daarom hebben wij vijf tips op een rijtje gezet om in gedachten te houden bij de inrichting van uw kantoor of bedrijfspand.

Creëer flexibele werkplekken

Het wordt steeds vaker gebruikt op kantoren, flexibele werkplekken. Een modern kantoor kan niet meer zonder deze flexibele werkplekken. Dit zijn plekken waar de werknemer een plek kan uitkiezen waar hij of zij graag wil werken, maar de volgende dag ook weer op een andere plek kan gaan zitten. Om dit te realiseren is het van belang om creatief te zijn met de plekken en de indeling gevarieerd te maken. Zo is er voor alle werkzaamheden een passende werkplek.

Houd rekening met daglicht

Daglicht is belangrijk in ieder kantoor. Licht is namelijk van grote invloed op hun welzijn en productiviteit. Productiviteit is zeer belangrijk op de werkvloer, maar het daglicht moet ook niet zo erg aanwezig zijn dat de werknemers last hebben van het licht en daardoor worden afgeleid. De juiste raamdecoratie, zoals jaloezieën, shutters of rolgordijnen, kunnen dit voorkomen.

Een milieuvriendelijk kantoor

Naast een milieuvriendelijk huis is het nu ook tijd voor een milieuvriendelijk kantoor en interieur. Het klinkt misschien saai, maar er zijn talloze bedrijven die op een gemakkelijke manier bepaalde technologische innovaties installeren in het kantoor om op deze manier milieuvriendelijker te zijn.

Creativiteit stimuleren met inrichting

Creativiteit op de werkvloer is belangrijk, maar wordt creativiteit gestimuleerd? Door middel van open ruimten of een interactieve ruimte toe te voegen aan het kantoor. Op deze plek kunnen werknemers samenkomen, brainstormen over ideeën of lekker gaan werken.

Gebruik rustgevende kleuren

Rood, paars of felgeel. Dit zijn geen stimulerende kleuren om te gebruiken op een werkplek of kantoor. Deze kleuren zorgen voor onrust en leiden af. Kies juist voor een groene of blauwe kleur op de muur in combinatie met wit. Groen staat voor harmonie en evenwicht. Blauw maakt helder en geeft balans. Doordat blauw de kleur van de lucht en zee is, geeft het een gevoel van vrijheid en ruimte. Perfect voor in een werkruimte!

Interieurinrichting van uw bedrijf met Meijvogel Hout

Meijvogel Hout heeft een grote collectie met vloeren, (taats)deuren, raamdecoratie en kasten. In onze showroom voorzien wij u graag van een passend advies voor de interieurinrichting van uw kantoor of bedrijf. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

 

Bron: MakeOver

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });