Skip to content

Uw huis een moderne look geven? Neem staallook deuren! Nog steeds zijn stalen binnendeuren een uitzondering in het Nederlandse interieur. Houdt u van strak en modern? En zoekt u naar een staallook of industriële uitstraling? Dan hebben wij deuren, binnendeuren en schuifdeuren op maat passend bij de karakteristieke uitstraling van staaldeuren.

Deuren op maat maken

Gaat u voor aluminium… of kunnen wij u overtuigen van een zwarte binnendeur van hout? Wij leveren standaardafmetingen, waardoor u het kozijn er niet uit hoeft te halen. Ook kunnen wij de deuren natuurlijk op maat maken. Van tot de kozijnen of tot aan het plafond. Met deze oplossing creëert u de industriële uitstraling. Het effect van een taatsdeur – maar een slimmere variant die voor iedereen toegankelijk is.

Betaalbare stalen binnendeuren

Stalen binnendeuren moeten betaalbaar zijn. Daarom maken wij staallook deuren. Deze houten binnendeur, of aluminium variant voor schuifdeuren, geven een stijlvolle en exclusieve uitstraling aan ieder en zijn betaalbaar. Zo heeft u wel de staallook, maar niet de prijs die u veel tegenkomt.

Geef uw woning een luxe uitstraling

Stalen taatsdeuren met glas geven een luxe uitstraling. Deze deuren draaien, anders dan in de meeste gevallen, niet met scharnieren in een kozijn, maar rond een eigen as. Op deze manier zijn taatsdeuren niet alleen ruimtebesparend, ze ogen ook nog eens verfijnder en geven uw woning direct een luxe uitstraling.

Plaatst u taatsdeuren enkelvoudig of dubbel? En zoekt u aanvullend binnendeuren in dezelfde uitstraling voor een passend geheel? Wij helpen u verder met uw deuren op maat.

Industriële look deuren voor iedereen

  • Taatsdeuren van staal
  • Taatsdeuren van hout
  • Zwarte binnendeur
  • Staallook schuifdeur
  • En meer op maat binnendeuren, schuifdeuren en taatsdeuren
Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });