Skip to content

Meijvogel Hout heeft een groot assortiment deuren met binnen– en buitendeuren. Of uw voorkeur uitgaat naar modern, klassiek of iets er tussen in… Er is in het volledige assortiment van de toonaangevende merken Austria, Bruynzeel en Weekamp voor elke stijl een geschikte deur met passend deurbeslag te vinden.

Binnendeuren Meijvogel Hout

BINNENDEUREN

De binnendeuren worden van een hoogwaardige houtsoort gemaakt en zijn massief. Dit voorkomt dat de deuren kromtrekken. Daarnaast zijn alle binnendeuren voorzien van een laag grondverf zodat deze direct kunnen worden afgewerkt.

Buitendeuren Meijvogel Hout

BUITENDEUREN

Ook voor buitendeuren kunt u bij ons terecht. Balkondeuren, voordeuren en poortdeuren, wij hebben het allemaal in ons assortiment. Neem een voordeur die uw persoonlijkheid uitstraalt en een veilig gevoel geeft.

Buitendeuren Meijvogel Hout

VOORDEUREN

De voordeuren in ons assortiment zijn van merbau: een tropisch hardhout met FSC-keurmerk. U kunt de deur af laten hangen door gespecialiseerde timmerlieden waar wij u graag mee in contact brengen.

Deurbeslag Meijvogel Hout

DEURBESLAG

Voor elk soort deur hebben wij een passende serie (veiligheid) deurbeslag. Van huisnummers, brievenbussen en hang- en sluitwerk tot het montagemateriaal. Heeft u advies nodig? Laat het ons gerust weten.

WIJ LEVEREN BINNEN-EN BUITENDEUREN VAN

Weekamp binnendeuren Meijvogel Hout

ONZE COLLECTIE OP MAAT

Verander muren in deuren.

– Loesje

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });