Skip to content
Industriële binnendeuren

In meubels, lampen en vloeren… Overal zien we de industriële stijl terugkomen. Een typisch industrieel interieur ademt de sfeer van een grote, open ruimte met hoge plafonds zoals een fabrieksgebouw, school of loft. Robuuste items en onafgewerkte materialen passen hier perfect bij. Binnen onze collectie deuren vindt u industriële binnendeuren – in minimalistische stijlen met strakke vormgeving – die passen in iedere woonsituatie.

Stalen- of staallook binnendeuren

Creëer een stijlvolle, moderne en industriële look in huis met zwarte, stalen deuren van Meijvogel Hout. Of, kies voor de betaalbare “staal look” houten variant. Deze houten binnendeur, of aluminium variant voor schuifdeuren, geven een stijlvolle en exclusieve uitstraling aan ieder en zijn betaalbaar. Zo heeft u keuze uit:

  • Taatsdeuren van staal
  • Taatsdeuren van hout
  • Zwarte binnendeur
  • Staallook schuifdeur
  • En meer op maat binnendeuren, schuifdeuren en taatsdeuren

Welk soort binnendeur past bij u?

Keuze genoeg dus! Maar welk soort deur past bij uw stijl en woonruimte?

  • Kies voor een echte blikvanger met de taatsdeur; deze deur kan openen in beide draairichtingen en draait om een denkbeeldige verticale as.
  • Heeft u geen ruimte voor een taatsdeur? Of vindt u het mooier als een deur schuivend open en dicht gaat? Voor kleinere woningen met minder ruimte bieden wij uitkomst door middel van de schuifdeur.
  • Vaste panelen zijn taatsdeuren zonder scharnieren en handgrepen. Deze zijn te combineren (in diverse breedtes) met de draaideuren. Erg populair is de deur met vast zijpaneel!

Ook leuk: met een zweefdeurkast kunt het industriële thema in het interieur doortrekken naar uw slaapkamer.

Bestel uw industriële binnendeuren bij Meijvogel Hout

Bent u er nog niet helemaal uit welk type binnendeur past bij uw woning? Meijvogel Hout maakt stalen en staallook deuren ook op maat. Neem gerust contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });