Skip to content
Inspiratie buitendeuren

We staan er vaak niet bij stil, maar deuren maken zeker het verschil in uw huis. De buitendeur/voordeur is als het ware het visitekaartje van uw woning. Nu de zomer in aantocht is, gaan de buitendeuren weer een belangrijke rol spelen. Wat is de stijl van uw woning en sluiten de buitendeuren hierbij aan? Laat u inspireren door onze selectie van buitendeuren, verschillende stijlen, kleuren en nog meer mogelijkheden.

Een sfeervolle voordeur

De mogelijkheden van deze opvallende en duurzame voordeur zijn eindeloos. Er zijn namelijk diverse variaties op het basismodel aan te brengen. Denk hierbij de verschillende glassoorten, het aanbrengen van een briefsleuf, het infrezen van een driepuntssluiting en een tochtvaldorpel. Daarnaast kunt u ook een keuze maken over het materiaal van het rooster. Alle voordeuren van Meijvogel Hout zijn vervaardigd uit merbau en de panelen aan de binnenzijde zijn van watervast MDF.

Terras-, tuin- en balkondeuren

Naast de voordeur, zijn er ook een aantal andere buitendeuren die u in uw huis kunt hebben. Denk hierbij aan een tuindeuren, balkondeuren, terrasdeuren en achterdeuren. Ook bij deze deuren is heel veel mogelijk, zodat alle buitendeuren in een en dezelfde stijl zijn. Alle buitendeuren van Meijvogel Hout zijn gecertificeerd met inbraakwerendheidsklasse 2 en voorzien van het KOMO-certificaat. KOMO is een hooggewaardeerd kwaliteitskeurmerk welke door een onafhankelijke instantie wordt verleend.

Kies uw deurbeslag

Om een buitendeur helemaal af te maken, is deurbeslag van belang. Onder deurbeslag verstaan wij huisnummers, brievenbussen, hang- en sluitwerk en het montagemateriaal. Meijvogel Hout heeft een breed assortiment aan verschillende deurbeslagen, in verschillende stijlen, materialen en kleuren. Genoeg keuze om voor u de perfecte buitendeur te creëren.

Buitendeuren op maat

Om te garanderen dat alles op maat is, meten wij elk project exact voor u in. Op deze manier voorkomt u dat er tijdens het plaatsen van uw buitendeur problemen ontstaan, waardoor een project vertraging oploopt. Door jarenlange ervaring weten wij waar wij op moeten letten, zodat wij dit gelijk kunnen toepassen.

Maak de buitendeuren helemaal naar uw wens met Meijvogel Hout

En? Heeft u al een keuze gemaakt hoe uw buitendeuren eruit komen te zien? Maak een afspraak en dan bespreken wij graag met u alle mogelijkheden! Daarnaast kunt u in onze showroom de verschillende materialen bekijken en voelen, om zo een nog beter beeld te krijgen van de uiteindelijke buitendeur.

Back To Top