Skip to content
Interieurtrends 2018 Meijvogelhout

De eerste maanden van 2018 zitten er alweer op… wat gaat de tijd snel! Gelukkig worden de temperaturen steeds hoger en komt de zon vaker tevoorschijn. Het gaat weer kriebelen om ook het interieur een voorjaarslook te geven. Leuk! Maar waar moet u op letten en welke trends kunt u niet missen? Wij zetten de interieurtrends voor 2018 voor u op een rij.

Kleurrijke blokken

Gezellig, het interieur mag lekker vrolijk en speels worden ingericht. Denk aan felle, sprekende kleuren en zelfs colorblocking. Met colorblocking kunt u bijvoorboorbeeld kiezen voor een palet met verschillende tinten in dezelfde kleur, maar ook voor tegenovergestelde kleuren die voor veel contrast zorgen. Tip: combineer koele blauwtinten met warme oranjetinten.

Geometrische vormen

We mogen ook dit jaar weer genieten van geometrische vormen. Dit kunt u terug laten komen in bijzonder behang, een dekbedovertrek, vloerkleed of natuurlijk in de structuur van de vloer. Wist u al dat dé trend van de laatste jaren een duurzame pvc vloer is?

Veel hout, wij houden ervan!

Alle houten meubelen kunnen van zolder gehaald worden, want de komende maanden gaat er veel hout in interieurs terugkomen. Wij houden ervan! Hout geeft een ruimte namelijk meteen sfeer en gezelligheid. En er zijn veel verschillende houtsoorten met elkaar te combineren. Of het nu gaat om deuren, vloeren of kasten… Bij Meijvogel Hout werken wij alles tot in detail uit.

Meer kleur

De botanische tekeningen en ananas- en flamingoprints gaan plaatsmaken voor een nóg exotischer interieur. Denk aan franjes, kleurige stoffen en feestelijke materialen. Hoe meer kleur, hoe beter!

Staallook deuren

En wat past hier nu beter bij dan staallook deuren. Nog steeds zijn stalen binnendeuren een uitzondering in het Nederlandse interieur. Houdt u van strak en modern? Zoekt u naar een staallook of industriële uitstraling? Dan hebben wij deuren, binnendeuren en schuifdeuren op maat passend bij de karakteristieke uitstraling van staaldeuren.

Kom langs in de showroom van Meijvogel Hout

Bent u al klaar voor een nieuw interieur? In onze showroom geven wij u een goede impressie van de verschillende mogelijkheden binnen uw interieur op het gebied van deuren, kasten, vloeren en raamdecoratie. Het assortiment is groot en daarom geven wij u graag advies over de producten die bij uw interesse en budget passen.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });