Skip to content

Is het u wel eens overkomen dat de mooie kast die u voor ogen had net niet de goede afmeting had voor in uw interieur? Ieder huis is uniek en in iedere ruimte passen andere kasten, deuren en meubels. Door te kiezen voor maatwerk in uw huis kunt u zelf uw meubels naar smaak kiezen die altijd de goede afmetingen hebben voor uw interieur.

Waarom kiezen voor maatwerk?

Maatwerk in huis heeft vele voordelen. Het voornaamste voordeel is dat het perfect past bij u in huis. Het meubel wordt precies op maat gemaakt zodat het volledig aansluit bij de rest van het interieur. Ook wordt de ruimte optimaal benut. Of het nu gaat om de woonkamer, zolder of hal. Een ander voordeel van maatwerk is dat uw interieur uniek is en uw persoonlijke stijl aanneemt. Door de meubels helemaal af te stemmen op uw stijl, krijgt het huis een onderscheidend karakter.

Wist u dat… wij in de maatwerkmaand november 10% korting hebben op alle maatwerk meubels en kasten?

Maatwerk kasten

Bij Meijvogel Hout hebben wij ervaring met het op maat maken van vele soorten kasten. Van woonkamerkasten tot kledingkasten. Wij zorgen ervoor dat het perfect op maat past in uw interieur. Bij een maatwerk kast kunt u zelf het materiaal, de kleur en de afwerking uitzoeken. Voor elke ruimte is een passende kast mogelijk, zelfs onder een schuin dak (bijvoorbeeld op zolder).

Het leuke aan maatwerk is om de andere meubels in huis aan te passen aan de stijl van het meubel. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor dezelfde soorten kasten van een natuurlijke hout tint, is het leuk om de kleinere meubels of accessoires een meer uitgesproken kleur te geven.

Deuren op maat

Naast maatwerk kasten maken wij ook deuren op maat. Onze deuren zijn verkrijgbaar in uiteenlopende uitvoeringen, namelijk staallook deuren, taatsdeuren en klassieke tussendeuren, maar ook voordeuren. Bij deuren op maat kunt u kiezen uit diverse profielen, panelen en deurlijsten. Een deur op maat maakt écht het verschil voor iedere ruimte!

Maatwerk van Meijvogel Hout

Bewonder alle mogelijkheden voor maatwerk in onze showroom in Katwijk. Komt u een keer langs? Voor al uw wensen en vragen over maatwerk in huis kunt u een afspraak maken. Dit doet u door een e-mail te sturen naar info@meijvogelhout.nl of te bellen naar 071-4074605. Dan gaan wij graag met u in gesprek.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });