Skip to content
Last van tocht en slechte akoestiek in huis? Deze binnen- en buitendeuren bieden de oplossing!

U zit lekker op de bank en voelt ineens een koud briesje langs u gaan. Waar komt dit vandaan? Dat kan verschillende oorzaken hebben maar een van de voor de hand liggende oorzaken zijn de deuren in huis. Deuren zijn voor meer zaken in huis de oplossing, bijvoorbeeld om een slechte akoestiek tegen te gaan. Bij Meijvogel Hout hebben wij diverse deuren in onze collectie die dé oplossing bieden voor deze problemen.

Geluidswerende binnendeuren

Slechte akoestiek in huis wordt veroorzaakt door het weerkaatsen van geluid op gladde, harde oppervlaktes. Verhelp dit door raamdecoratie te plaatsen of door te kiezen voor de juiste binnendeuren. Specifieke binnendeuren zorgen dat het geluid niet weerkaatst, waardoor de akoestiek beter wordt in huis. Bij Meijvogel Hout hebben wij verschillende deuren in onze collectie, namelijk:

Warmte binnenhouden met de juiste binnen- en buitendeuren

Ga tocht in huis tegen door te kiezen voor de juiste binnen- én buitendeuren. De deuren moeten goed isoleren en de warmte binnenhouden. Ga daarom voor een deur met een kozijn, want deze sluit goed af waardoor er geen ruimte is waar de koude lucht doorheen kan. Zowel binnen- als buitendeuren zijn in te zetten om de tocht tegen te gaan. De verschillende modellen deuren isoleren goed en worden perfect passend geplaatst in uw woning. Zo weet u zeker dat er geen sprake is van te veel ruimte onder of naast de deuren.

Mooi bijkomend detail: Met de juiste binnen- en buitendeuren gaan ook uw energiekosten omlaag omdat warme lucht niet kan ontsnappen.

Deuren van Meijvogel Hout

Ons assortiment binnendeuren is groot waardoor er voor ieder wat wils is. Vindt u het ook belangrijk om goed isolerende deuren binnen en buiten te hebben, die de tocht tegenhouden en ook gelijk een geluidswerend effect hebben? Wij adviseren u graag! Plan direct een afspraak in via info@meijvogelhout.nl of door te bellen naar 071-4074605.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });