Skip to content
Taatsdeuren: staal of hout?

Met de taatsdeur in huis vallen. Dat doen wij! Taatsdeuren zijn populairder dan ooit. Dit merken wij doordat de keuze van een standaard binnendeur steeds vaker verschuift naar een taatsdeur. Wat maakt taatsdeuren zo populair? Wat zijn taatsdeuren precies? En wat is het verschil tussen de houten en stalen versie? Daar brengen wij u van op de hoogte!

Wat is een taatsdeur?

Taatsdeuren zijn geen gewone binnendeuren. Ze draaien namelijk niet met scharnieren in een kozijn, maar rond een eigen as. De draaipunten bevinden zich aan de boven- en onderkant van de deur. Hierdoor is er geen kozijn nodig. Door deze manier van montage zijn taatsdeuren niet alleen ruimtebesparend, maar ogen ze ook nog eens verfijnder en geven ze uw woning direct een luxe uitstraling.

Trendy taatsdeuren

De interieurtrend rondom taatsdeuren begint steeds meer vorm te krijgen. Hoewel eerst altijd de keuze viel op stalen taatsdeuren, beginnen houten taatsdeuren ook hun opmars te maken. Beide taatsdeuren zijn uniek. Herkent u de verschillen?

Stalen taatsdeuren

Alhoewel de basis van de taatsdeuren hetzelfde zijn, verschilt het materiaal. Bij stalen taatsdeuren met glas creëert u de ultieme luxe uitstraling. Zwarte stalen taatsdeuren zijn strak, modern en springen echt uit het interieur.

Houten taatsdeuren

Hout, hout en nog meer hout. Hout komt steeds vaker weer terug in het interieur. Hier heeft zwart vrijwel geen plek en dus is het materiaal van de taatsdeuren geen staal, maar hout. De deuren ogen ‘luchtig’, maar zijn toch nog subtiele eyecatchers in het interieur.

Binnendeuren van Meijvogel Hout

Onze collectie met binnendeuren groeit en daardoor is er voor ieder interieur de juiste binnendeur te vinden. Van standaard binnendeuren van massief hout tot stalen taatsdeuren. Van opdekdeuren tot dubbele deuren. Heeft u uw keuze al gemaakt? Of bent u op zoek naar een persoonlijk advies? Wij helpen u graag. Plan een afspraak in door te bellen naar: 071-4074605 of door een e-mail te sturen naar: info@meijvogelhout.nl. Hopelijk ontvangen wij u binnenkort in onze showroom in Katwijk.

Back To Top