Skip to content

In onze showroom geven wij u een goede impressie van de verschillende mogelijkheden binnen uw interieur op het gebied van deuren, kasten, vloeren en raamdecoratie. Het assortiment is groot en daarom geven wij u graag advies over de producten die bij uw interesse en binnen uw budget passen.

INTERIEURMOGELIJKHEDEN

Ook laten wij u de mogelijkheden voor uw interieur zien, waar u misschien niet direct aan heeft gedacht. Er staan verschillende type kasten opgesteld met wisselende indelingen. Kleuren en materialen laten wij door middel van stalen aan u zien. Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment raamdecoratie, in alle denkbare kleuren en variaties, evenals deuren en deurbeslag.

VRIJBLIJVEND ADVIES

Loop gerust eens binnen en laat u vrijblijvend adviseren. De showroom beschikt ook over een ontwerpstudio waar we ter plekke kijken naar uw huidige interieur en de mogelijkheden. Aan de hand van uw ideeën, onze ervaring en voorbeelden in de showroom maken wij direct een digitale tekening van de ruimte. De inbouwkast die u voor ogen heeft, laten wij u met ons ontwerpprogramma zien.

Design is thinking… made visual

– Saul Bass

Back To Top