Skip to content
Traprenovatie

“Oh, nog even snel naar boven wat pakken voordat we de deur uit gaan.” Dagelijks loopt u meerdere keren de trap (of trappen) op en af. Daardoor kan het zijn dat de trap na een tijd toe is aan een update. Daar komen wij om de hoek kijken! Ons team helpt u graag met het realiseren van de renovatie van uw trap!

Waarom een traprenovatie?

De trap maakt een belangrijk onderdeel uit van het interieur. Het volledig vervangen van de trap is een grote ingreep en daarom wordt vaak gekozen voor een renovatie. Bij een traprenovatie gaat het om het omhulsel van de trap, zoals de traptreden en trapleuningen. Door te kiezen voor een renovatie heeft u nog steeds de mogelijkheid om alles van de trap te bepalen zodat het aansluit bij uw interieurstijl.

Traptreden

Te beginnen met de traptreden. Door het vele gebruik van de trap, kunnen de treden gaan slijten. Deze kunnen dus wel een upgrade gebruiken. Voor het opnieuw bekleden van de traptreden heeft u keuze uit diverse materialen, decors en kleuren. Voor de trapbekleding is het niet alleen fijn dat het aansluit bij het interieur, maar hiermee is de trap ook weer bestand tegen slijtage.

Traprenovatie

Trapleuningen

Veiligheid bij een trap staat écht voorop. Met een trapleuning zorgt u voor een veilige trap. Volstaat de huidige leuning nog? Of is deze toe aan vervanging? Ook voor de trapleuning is een keuze uit diverse materialen, decors en kleuren te maken. Hiermee kunt u ervoor kiezen om deze te laten aansluiten bij de traptreden of juist van elkaar te laten verschillen.

Trapverlichting

De afwerking van de trap is net zo belangrijk als de trap, want daar maakt u het écht mee af. Denk hierbij aan plinten aan de zijkant van de trap, een reling bovenaan de trap en verlichting onder of aan de zijkant de traptreden. Met deze details maakt u de traprenovatie compleet.

Traprenovatie laten regelen door Meijvogel Hout

Kies er in 2024 voor om uw trap op te knappen en deze een nieuwe look te geven met een traprenovatie. Klaar om deze stap te zetten? Neem contact op om een afspraak in te plannen in onze showroom in Katwijk. Bel naar 071-4074605 of stuur e-mail naar info@meijvogelhout.nl. Tot snel!

Back To Top