Skip to content
Inspiratie: Sfeervolle raamdecoratie

Knus, sfeervol en gezellig. Dat is wat we tijdens de koude wintermaanden in huis willen creëren. En dat snappen wij maar al te goed! Er zijn allerlei manieren om sfeer in huis te brengen en te houden (ook tijdens de zomermaanden), bijvoorbeeld met sfeervolle raamdecoratie, zoals: vitrage, shutters en vouwgordijnen.

Vitrage

Een écht sfeermaker is natuurlijk vitrage. Met deze lichtdoorlatende gordijnen is de lichtinval in huis goed te regelen. Naast sfeer, creëert deze raamdecoratie ook privacy, zonder dat het volledig donker wordt in de specifieke ruimte. Daarnaast is vitrage ook goed te combineren met andere soorten raamdecoratie, zoals overgordijnen.

Shutters

Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen, welke u met de hand bedient. Wanneer u de luiken helemaal opent, komt elk straaltje zonlicht binnen. Voor subtiele lichteffecten laat u de luiken dicht en zet u de lamellen in de gewenste stand. Shutters zijn sfeervol, functioneel en gemakkelijk in onderhoud.

Goed om te weten: Shutters worden verbonden door scharnieren. Er zijn twee manieren van de shutterbewerking met scharnieren: blind en opdek.

Vouwgordijnen

Een stijlvolle raamdecoratie optie zijn vouwgordijnen. Vouwgordijnen zijn éigenlijk hetzelfde als ‘normale’ gordijnen, alleen vouwen ze in elkaar zodra ze omhoog worden getrokken. In de woonkamer is een lichtdoorlatende stof ideaal, maar in de slaapkamer juist een verduisterende versie. Zelfs bij verduisterende vouwgordijnen heeft u keuze uit allerlei soorten stoffen. Zo sluit het vouwgordijn naadloos aan bij de rest van het interieur.

Raamdecoratie van Meijvogel Hout

Naast vitrage, shutters en vouwgordijnen hebben wij ook horizontale jaloezieën, rolgordijnen, overgordijnen, Duette® gordijnen en duo rolgordijnen in onze collectie. Zo heeft u voldoende keuze om dé sfeervolle raamdecoratie voor uw huis te vinden. Advies nodig? Maak een afspraak door te bellen naar 071-4074605 of een e-mail te sturen naar info@meijvogelhout.nl.

Back To Top