Skip to content
TV-meubel van Meijvogel Hout

Een avond op de bank kijkend naar uw favoriete film. Tv’s zijn niet meer weg te denken uit de woonkamer, maar worden wel steeds groter en breder. Een mooie televisie is dus zo uitgezocht, maar een passend tv-meubel daaromheen is toch een stuk lastiger. Waar moet u allemaal op letten bij een tv-meubel? Wij hebben het voor u op een rijtje gezet.

Functionaliteit van het tv-meubel

Ieder meubel heeft een functionaliteit, zo ook een tv-meubel. Aangezien het gaat om een meubel op maat is de keuze van de functionaliteit van het tv-meubel zeer van belang. Wil u de kabels verstoppen? Moet het een eye-catcher zijn of juist mengen in de stijl van het interieur? Of heeft u juist de voorkeur voor een tv-meubel met meer opbergruimte? De antwoorden op deze vragen zijn van invloed op het ontwerp van het uiteindelijke tv-meubel en daar helpen wij u natuurlijk graag bij.

Stijl van het tv-meubel

Qua stijl voor een tv-meubel zijn diverse opties mogelijk. Doordat wij uw tv-meubel op maat maken heeft u keuze uit verschillende materialen, afwerkingen en kleuren. Van effen uni kleuren tot houtstructuren en hoogglans. Een aantal tv-meubel trends van dit moment zijn:

  • Zwevende tv-meubelen
  • Tv-meubelen in donkere tinten
  • Horizontale tv-meubelen

Tv-meubel op maat van Meijvogel Hout

Al langere tijd op zoek naar het perfecte tv-meubel? Laat dan uw tv-meubel op maat maken. Zo beschikt het meubel over alle functionaliteiten die u in uw hoofd heeft, sluit het meubel volledig aan op de rest van uw interieur en kunt u zelfs de materialen, afwerkingen en kleuren uitkiezen. Plan direct een afspraak in om langs te komen in onze showroom. Hier bespreken wij graag al uw wensen voor een passend ontwerp.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });