Skip to content
Thuiswerkplek inrichting

Steeds vaker werkt men vanuit huis. Dit wordt ook wel het ‘nieuwe werken’ genoemd. Op kantoor staat de werkplek standaard voor u klaar, maar thuis is dat anders. Wat heeft u nodig voor een fijne thuiswerkplek? Wij geven u graag advies!

Thuiswerkplek inrichting

Allereerst is het van belang dat u de juiste ruimte heeft om een thuiswerkplek in te richten. Een aparte ruimte is natuurlijk ideaal zodat u zich afsluit van de rest van het huis en zo min mogelijk afleiding heeft van uw werk. Daarnaast is goede verlichting en de mogelijkheid tot frisse lucht essentieel. Regel de juiste hoeveelheid licht bij uw thuiswerkplek met raamdecoratie, zoals rolgordijnen en shutters. Met rolgordijnen wordt de lichtinval een stuk subtieler. Shutters bedient u zelf door de verstelbare lamellen in de gewenste stand te zetten.

Opbergruimte voor uw thuiswerkplek

Creëer rust bij uw thuiswerkplek door te zorgen voor voldoende opbergruimte. Opbergruimte kan bijvoorbeeld een kast op maat zijn. Zo zorgt u dat de kast aansluit bij de ruimte van uw thuiswerkplek en heeft u ook voldoende opbergruimte. Op een georganiseerde manier kunt u alles bewaren, maar is het niet direct zichtbaar.

Aankleding van thuiswerkplekken

Naast de algemene inrichting en opbergruimte heeft u natuurlijk ook een plek nodig waar u daadwerkelijk aan kunt werken, denk aan een bureau met een goede bureaustoel. Om te voorkomen dat u nekklachten krijgt is het aan te raden om uw computerscherm of laptop op ooghoogte te plaatsen. Zo zit u zoveel mogelijk rechtop. Raakt u snel afgeleid? Dan raden wij aan om uw thuiswerkplek af te sluiten van de rest van het huis met een binnendeur. Zo creëert u een aparte ruimte waar u in alle rust werkt.

Volledige werkplek op maat bij Meijvogel Hout

Bent u nog zoekende naar hoe u uw thuiswerkplek het beste kunt indelen? Neem dan contact met ons op. Wij gaan samen met u aan de slag om uw volledige werkplek in te richten. Wij adviseren u graag zodat u de perfecte thuiswerkplek creëert. Maak een afspraak door te bellen naar 071-4074605 of een e-mail te sturen naar info@meijvogelhout.nl.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });