Skip to content

Wilt u verschillende ruimtes van elkaar scheiden, zonder dat u ruimte en licht verliest? Dan kunnen staallook deuren hier een hele goede optie voor een scheidingswand zijn. Neem bijvoorbeeld uw woonkamer en keuken… de perfecte ruimte om van elkaar te scheiden wanneer deze in een ruimte zijn gevestigd.

Industriële touche

Staallook deuren zorgen voor een industriële touch en laten veel licht door. Twee redenen waarom wij staallook deuren vaak aan onze klanten adviseren. Door het glas kunt u bijvoorbeeld vanuit de keuken gewoon contact maken met de woonkamer en als u zich juist af wilt zonderen voor meer rust, is dat uiteraard ook mogelijk.

Betaalbare scheidingswand

Een scheidingswand in uw huis moet natuurlijk wel betaalbaar blijven. Daarom bieden wij staallook deuren aan. Deze houten binnendeur, of aluminium variant voor schuifdeuren, geven een stijlvolle en exclusieve uitstraling aan ieder interieur en zijn betaalbaar.

Een luxe uitstraling

Stalen taatsdeuren met glas geven een luxe uitstraling. Deze deuren draaien, anders dan in de meeste gevallen, niet met scharnieren in een kozijn, maar rond een eigen as. Op deze manier zijn taatsdeuren niet alleen ruimtebesparend, ze ogen ook nog eens verfijnder en geven uw woning direct een luxe uitstraling.

Bestel uw staallook deuren bij Meijvogel Hout

Op zoek naar staallook deuren in de maat dat past bij uw woning? Meijvogel Hout maakt staallook deuren op maat. Neem gerust contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken.

Back To Top