Skip to content
Inspiratie: kasten in huis | Meijvogel Hout

Kasten maken een groot deel uit van het interieur. Want zeg nou zelf, wat is een ruimte zonder een kast? Bij Meijvogel Hout vinden wij dat kasten essentieel zijn in huis en daarom maken wij kasten op maat voor iedere ruimte. Van woonkamer tot slaapkamer en zelfs een kast voor de wasmachine. Niets is voor ons te gek. Daarom lichten wij een aantal populaire keuzes betreft kasten uit, waaronder: open kasten, draaideurkasten, schuifwandkasten, boekenkasten en tv-meubel.

Open kasten

Een open kast of inloopkast is prachtig, maar doordat de kast open is, kan de kast snel rommelig ogen. Het begint daarom allemaal met de indeling van de open kast. Onze inloopkasten worden volledig naar uw wensen opgeleverd. Van de populaire U-opstelling en hoekopstelling tot een rechte variant. Na het inmeten van de ruimte, geven wij u advies over de perfecte indeling van uw open kast.

Draaideurkasten

Draaideurkasten zijn kasten die openslaande deuren hebben. Doordat er zoveel verschillende opties mogelijk zijn voor draaideurkasten, kunnen wij deze kasten in iedere ruimte in huis plaatsen. Van de slaapkamer tot woonkamer en keuken. Welk materiaal en afwerking kiest u voor uw draaideurkasten? U heeft keuze uit effen uni kleuren, houtstructuren, zijdeglans, hoogglans en nog veel meer. Vergeet ook niet de optie om verlichting of een spiegel toe te voegen aan de draaideurkast.

Schuifwandkasten

Een schuifwandkast is een kast die bestaat uit één of meerdere beweegbare delen. Doordat de deuren van de kast open te schuiven zijn, nemen ze bij het openen van de kast minder ruimte van de kamer in beslag. Onze schuifwandkasten zijn efficiënt ingericht, hebben een luxe uitstraling en kunnen op verschillende manieren geleverd worden. Denk bijvoorbeeld aan een rechte variant, hoekopstelling en schuine schuifwandkast. Daarnaast zijn onze schuifwandkasten te maken met en zonder omlijsting, in een strak of klassiek model.

Inspiratie: kasten in huis | Meijvogel Hout

Boekenkasten

Welke kast heeft iedereen in huis? Een boekenkast natuurlijk! Het voordeel van de boekenkasten van Meijvogel Hout is dat ze volledig op maat te maken zijn. Zo heeft u de optie uit verschillende materialen en afwerkingen om de boekenkast aan te laten sluiten op uw moderne, klassieke, landelijke of industriële interieur. Samen met u maken wij een ontwerp om zo uiteindelijk tot een passende boekenkast voor de specifieke ruimte in uw huis te komen.

Tv-meubel

In dit lijstje wordt vaak een kast (of meubel) vergeten en dat is het tv-meubel. Met een tv-meubel voegt u naast een plek voor uw televisie ook een opbergruimte mogelijkheid toe aan uw interieur. Het tv-meubel wordt dan multifunctioneel. Zo creëert u voldoende om spullen uit het zicht te kunnen bewaren in uw woonkamer. Door het tv-meubel op maat te laten maken, zorgen wij dat het meubel helemaal aansluit bij de rest van uw interieur en ook precies past. Helemaal trendy op dit moment: de cinewall.

Maatwerkkasten van Meijvogel Hout

Hoe fijn is het om de kasten voor in uw interieur volledig op maat te laten maken? Dit kan allemaal bij Meijvogel Hout. In onze showroom kunt u de diverse mogelijkheden bekijken. Van de verschillende kasten tot de materialen en kleuren. Plan direct een afspraak in om een maatwerkkast voor uw interieur te laten ontwerpen. Dit kan door te bellen naar 071-4074605 of een e-mail te sturen naar info@meijvogelhout.nl.

Back To Top