Skip to content
Maison et Objet 2019 interieurtrends

Verschillende beurzen, helemaal gewijd aan interieur, komen ieder jaar terug. Zo ook Maison et Objet in Parijs. Deze professionele beurs staat helemaal in het teken van lifestyle, decor, interieur en design. Maison et Objet is de uitgelezen kans om de interieurtrends voor het komende seizoen te ontdekken. Meijvogel Hout heeft de meest opvallende trends voor u geselecteerd, namelijk: diepe, donkere kleuren, patronen, hout look, transparant en ronde vormen.

Interieurtrend 1: Diepe, donkere kleuren

De herfst gaat bijna officieel van start en dat betekent dat de dagen korter worden en het vaker donker zal zijn. Deze donkere dagen brengen ook donkere kleuren met zich mee. Deze donkere kleuren hoeven niet per se deprimerend te zijn. Tijdens Maison et Objet kwamen deze donkere, diepe kleuren duidelijk naar voren. Voornamelijk dieprood en donkerblauw zijn echt helemaal on-trend. Dit zijn prachtige kleuren om te gebruiken voor een muur in uw woonkamer, voor een stoel rondom de eettafel en zelfs voor lange overgordijnen.

Interieurtrend 2: Patronen

In combinatie met de donkere, diepe kleuren, zijn ook patronen onmisbaar. Patronen van bloemen tot dierenprint. Alles kan! Klinkt dit als een hele grote stap en wilt u deze trend op een subtiele manier toepassen? Kies dan voor een klein muurtje in huis en bekleed deze met een patronenbehang of behang een kleine kast in uw woonkamer met behang. Een unieke manier om deze trend in uw interieur te verwerken!

Interieurtrend 3: Hout look

Hout is al jaren niet meer weg te denken uit ieder interieur. Soms dient het als basis, omdat een houten vloer in uw interieur is gebruikt, en in andere interieurs wordt het gebruikt als een detail, in houten kasten of andere houten accessoires. Hout is tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei kleuren, tinten en washes. Zo is er voor iedere interieurstijl een passende houten vloer te vinden.

Maison et Objet 2019 interieurtrends

Interieurtrend 4: Transparant

Transparant een trend? Ja zeker! Tijdens Mason et Objet waren bij verschillende stands lampen te vinden met een transparante lampenkap. Daarnaast zijn kasten met ‘open’ kastdeuren en deuren met glas ook heel trendy. Zeker staallook deuren. Staallook deuren geven uw interieur een moderne look. Door de strakke, zwarte omlijning van de deuren in combinatie met het glas geeft de deur een ‘open’, luxe uitstraling.

Interieurtrend 5: Ronde vormen

Ronde vormen bij meubels zijn super trendy op het moment. Ronde meubelen hebben een zacht, vrouwelijk uiterlijk, wat rust in een ruimte scheppen. De meeste meubels zijn strak, hebben rechte vormen of lopen af in een hoek. Hierdoor kan een interieur al snel rechttoe, rechtaan worden. Door het toevoegen van een meubel met ronde vormen, breekt dit het ‘rechte’ interieur.

On-trend deuren, raamdecoratie, vloeren en kasten van Meijvogel Hout

Bent u op zoek naar de perfecte deuren, praktische raamdecoratie, kwaliteit vloeren of kasten op maat? Dan bent u bij Meijvogel Hout aan het juiste adres! Maak direct een afspraak zodat wij samen met u alle wensen en mogelijkheden kunnen bespreken.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });