Skip to content

Met een nieuw jaar in zicht, vliegen de goede voornemens u om de oren. Tóch hebben wij een suggestie om op uw lijstje met goede voornemens te zetten, namelijk… kiezen voor maatwerkkasten in huis! Kasten op maat bieden de uitkomst. Benieuwd? Wij zetten een aantal soorten kasten die wij op maat maken voor u op een rijtje.

Draaideurkast

Een kast die iedereen waarschijnlijk wel in huis heeft, de draaideurkast. Een standaardkast die ook vaak in standaardmaten wordt verkocht. Dat is zonde, want niet ieder huis heeft plek voor een standaardkast. Door de standaardmaten steekt de kast nét uit of past niet onder het puntdak. Dat is opgelost met een maatwerk draaideurkast.

Schuifwandkast

De deuren van een draaideurkast zwaaien op. In een kleinere ruimte neemt dit veel ruimte in beslag die u waarschijnlijk goed kunt gebruiken. In dit geval is een schuifwandkast de oplossing. Doordat de deuren openschuiven, neemt dit verder geen ruimte in beslag in de kamer waar de kast staat.

Open kast

Een open kast geeft u de mogelijkheid om souvenirs of kunst een plek te geven zodat u er dagelijks van kan genieten. Maar een open kast kan ook dienen als u inloopkast. Extra gedeelte om kleding op te hangen? Of juist meer de focus leggen op lades om dingen in op te bergen? Dat is allemaal naar wens te kiezen bij een open kast op maat.

Wist u dat… wij ook cinewalls op maat maken?

Boekenkast

De meest klassieke kast, de boekenkast. Onmisbaar in ieder interieur. Van de woonkamer tot in de werkkamer. Creëer een boekenkast die van de vloer tot het plafond komt om te zorgen voor een doorlopende kast én zo is er geen ruimte om stof te laten nestelen.

Tv-meubel

In iedere woonkamer is een televisie te vinden, maar het is zonde om de woonkamer volledig om de televisie in te richten. Kies daarom voor een tv-meubel op maat. Het tv-meubel biedt ruimte voor boeken, de televisie en opbergruimte die afgesloten is met deuren.

Maatwerkkast van Meijvogel Hout

Een kast op zolder? Een kast onder de trap? Een kast helemaal naar uw wens? Dat kunnen wij allemaal waarmaken doordat wij maatwerkkasten maken in onze eigen werkplaats. Kies ook voor een kast op maat in 2024 en plan direct een afspraak in.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });