Skip to content

We zien ze tegenwoordig steeds vaker, stalen deuren! Een stalen deur wordt steeds populairder in huis en wij krijgen veel aanvragen om deze in een hal te realiseren. Waarom? Het staallook geeft een robuuste uitstraling en zorgt voor een industriële sfeer. Terwijl de ramen juist weer zorgen voor elegantie en een doorkijk naar de rest van de woning. Kortom, een van de eyecatchers in het huis, die u bij binnenkomst direct wilt laten zien. De hal is nu eenmaal het centrale punt van elke woning.

De kracht van staallook deuren

Wat de kracht van staallook deuren is? Het past in elk interieur! Van een stoer industrieel of modern interieur tot een rustiek of klassiek interieur. De staallook deuren staan overal prachtig! Een staallook deur is ook ideaal te gebruiken als tussendeur. Iets dat zorgt voor de afscheiding van verschillende ruimtes en ook nog eens ruimtebesparend is.

Maak van uw entree een stoer karakter

Toch blijft de hal één van de favoriete plekken om een staallook deur te plaatsen. Op deze manier wordt de hal betrokken bij de rest van de woning en komen uw bezoekers in stijl binnen in een stoere woning mét karakter.

Combineren met houten vloer

Een staallook deur is een goede combinatie met een houten (visgraat)vloer. De houten vloer zorgt voor een warme natuurlijke uitstraling en door de ramen in de deur oogt de ruimte altijd groter dan dat hij in werkelijkheid is. Daarnaast biedt het ook nog een mooie doorkijk naar de rest van de woning.

Goedkope stalen binnendeuren

Stalen binnendeuren zijn leuk, maar moeten wel betaalbaar blijven. Daarom bieden bij staallook deuren aan. Deze houten binnendeur, of aluminium variant voor schuifdeuren, geven een stijlvolle en exclusieve uitstraling aan ieder en zijn betaalbaar. Zo heeft u wel de staallook, maar niet de prijs die u overal tegenkomt.

Bestel uw staallook deuren bij Meijvogel Hout

Op zoek naar staallook deuren in de maat dat past bij uw woning? Meijvogel Hout maakt staallook deuren op maat. Neem gerust contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });