Skip to content
Raamdecoratie kantoor

Voor de juiste sfeer en effectief werken zijn ramen een belangrijk onderdeel van het kantoor. Daarom is raamdecoratie op maat niet alleen onmisbaar in de slaapkamer, woonkamer en keuken, maar ook in uw (thuis)kantoor. Er zijn zoveel verschillende opties voor raamdecoratie in uw kantoor, dat wij een selectie van veel gekozen raamdecoratie op een rijtje hebben gezet met hun voordelen.

Duette® gordijnen

Felle zon in uw kantoor kan ervoor zorgen dat u snel afgeleid bent. Hierbij kan raamdecoratie zoals Duette® gordijnen goed van pas komen. Duette® gordijnen bestaan uit twee laagjes gevouwen stof, die zich als een harmonica opvouwen wanneer deze wordt opgetrokken. Het zijaanzicht geeft het beeld van een honingraatstructuur waar de koorden/touwtjes doorheen lopen. De koorden lopen onzichtbaar door de stof, wat zorgt voor een strak model en een nog betere lichtbeheersing. Hiermee verhoogt u dus uw concentratie en kunt u effectief aan het werk.

Houten jaloezieën

Naast effectief werken, is privacy ook een belangrijke factor op kantoor. Mocht u virtueel in een meeting zitten is het wel zo fijn dat u uw raamdecoratie kunt aanpassen zodat u geen last heeft van eventuele glazenwassers of voorbijlopende buren. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld houten jaloezieën. Horizontale jaloezieën zijn stijlvol én praktisch. Dankzij hun tijdloze uitstraling en diverse beschikbare kleuren zijn horizontale jaloezieën prachtig in elk interieur. Naast privacy houden horizontale jaloezieën ’s zomers de warmte buiten en in de winter de warmte binnen.

Rolgordijnen

Bij het geven van presentaties, is het handig dat de ruimte volledig verduisterd kan worden. Kies dan voor stijlvolle rolgordijnen op maat. Rolgordijnen van Meijvogel Hout zijn onderscheidend door hun design afwerking, zoals steunen in geborsteld aluminium, metalen bedieningsketting, ovalen of hoekige aluminium onderlatten en elegante sierkoven die het oprolsysteem netjes wegwerken. Ideaal voor op uw kantoor!

Overgordijnen

Naast het creëren van privacy, geeft raamdecoratie zoals overgordijnen ook sfeer aan de specifieke ruimte. De collectie overgordijnen van Meijvogel Hout is zeer divers. U heeft dus keuze uit allerlei, kleuren en prints. Zo laat u de overgordijnen passen bij de sfeer die u wilt creëren in uw kantoor. Zodra u de overgordijnen sluit, heeft u volledige privacy in uw kantoor. Daarnaast kunnen overgordijnen de akoestiek in de kamer verbeteren, doordat harde geluiden worden gedempt.

Raamdecoratie in uw kantoor van Meijvogel Hout

Onze raamdecoratie collectie is groot waardoor er voor iedere stijl en ieder interieur een passende optie te vinden is. Naast de genoemde mogelijkheden voor raamdecoratie, hebben wij ook shutters, vitrage, vouwgordijnen en duo rolgordijnen in onze raamdecoratie collectie. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Wij plannen graag een afspraak met u in en voorzien u van passend advies voor uw raamdecoratie.

Back To Top