Skip to content
3 trendy binnendeuren voor 2022

De hal, de woonkamer, de slaapkamer, de badkamer en ga zo maar door. Bijna iedere ruimte in huis is voorzien van een deur. Logisch, want het is fijn om verschillende ruimtes van elkaar af te sluiten. Naast raamdecoratie trends hebben wij ook drie trendy binnendeuren op een rijtje gezet: taatsdeuren, massief houten deuren en staallook schuifdeuren.

Taatsdeuren

Taatsdeuren zijn unieke binnendeuren waarbij de deuren niet draaien met scharnieren in het kozijn, maar draaien rond hun eigen as. De draaipunten bevinden zich aan de boven- en onderkant van de deur. Door deze manier van montage zijn de taatsdeuren naast ruimtebesparend ook een stuk verfijnder dan een massieve binnendeur. Kiest u voor de populaire zwarte taatsdeuren of toch liever voor houten taatsdeuren?

Gedetailleerde massief houten deuren

Om gelijk van het tegenovergestelde te spreken… Recht tegenover taatsdeuren staan de massief houten deuren. Ook deze zijn nog steeds terug te vinden in het interieur. Van lichte houtsoorten tot zeer donkere tinten hout. Zelf de gedetailleerde houten deuren maken een terugkeer in 2022. Een houten deur toepassen in uw interieur, maar toch de moderne look behouden? Kies dan voor een houten deur met een zwart kozijn!

3 trendy binnendeuren voor 2022

Staallook schuifdeuren

Hoewel ieder jaar een nieuwe lijst met trends verschijnt, komt daar toch altijd wel de staallook deur in voor. Daarnaast ziet u ze ook in ieder interieurprogramma voorbijkomen. Door staallook deuren toe te voegen aan uw interieur, gaat uw interieur in no-time van landelijk naar modern. Het is dus een mooie manier om een verandering toe te passen in uw interieur zonder een volledige verbouwing. In kleine ruimtes is de staallook schuifdeur een echte uitkomst!

Trendy binnendeuren van Meijvogel Hout

Naast de bovengenoemde binnendeuren, hebben wij nog meer binnendeuren in onze collectie. Bent u benieuwd naar de opties? Of bent u op zoek naar een passend advies voor de binnendeuren in uw interieur? Dan bent u bij Meijvogel Hout aan het juiste adres. In onze showroom in Katwijk kunt u onze deuren collectie bewonderen. Maak direct een afspraak!

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });