Skip to content
Huis verbouwen? Kies voor ons totaalconcept!

Een nieuw jaar, allemaal nieuwe doelen en plannen. Wellicht staat er op uw lijst met goede voornemens iets over het verbouwen van uw huis, of een bepaalde ruimte in huis. Het lijkt een hele stap om hiermee te beginnen, maar wij hebben goed nieuws! Bij Meijvogel Hout bieden wij een totaalconcept aan. Hiermee laat u alles aan uw woning door Meijvogel Hout ontwerpen, realiseren en installeren. Wel zo makkelijk!

Dit zijn de voordelen voor u met dit totaalconcept voor een nieuwbouwwoning.

Mogelijkheid voor maatwerk

Ieder huis is anders, daarom passen niet alle soorten meubelen in ieder huis. Als expert in interieurbouw maken wij meubelen op maat, denk bijvoorbeeld aan een maatwerkkast. Meubelen op maat meten wij vakkundig in zodat deze precies passen in de desbetreffende ruimte. Daarnaast kiest u de kleuren, materialen en afwerking van uw maatwerkmeubel. Zo is het volledig naar wens en past het meubel precies op de plek waar het wordt geplaatst.

Persoonlijk advies

Het team van Meijvogel Hout bestaat uit meubelbouwers, installateurs, interieurontwerpers en meer. Allemaal met jarenlange ervaring, waardoor u voor advies over diverse zaken in en rondom uw woning bij ons aan het juiste adres bent. Ons team staat altijd voor u klaar om u te voorzien van een persoonlijk advies. Van het selecteren van de juiste raamdecoratie tot de afwerking van uw maatwerk kast en de beveiliging van uw woning.

Wist u dat… in Nederland jaarlijks zo’n 23.500 wooninbraken worden gepleegd?

Woningbeveiliging

Dit wordt vaak over het hoofd gezien, maar gezien het aantal woninginbraken per jaar is het zeker aan te raden om te investeren in de juiste beveiliging in en rondom uw huis. Hier zien wij het belang van in en zijn daarom Meijvogel Inbraakbeveiliging gestart, een beveiligingsbedrijf op het gebied van bouwkundige- en elektrotechnische beveiligingsinstallaties. Van alarmsystemen en veilig hang- en sluitwerk tot camerabewaking en kluizen. Over dé juiste beveiliging adviseren wij u graag.

Totaalconcept van Meijvogel Hout

Zet de eerste stap richting een (ver)nieuw(d) huis door contact met ons op te nemen. Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Katwijk om uw wensen te bespreken en tegelijkertijd kunt u alle opties bekijken.

To do: Plan een afspraak in door te bellen naar 071-4074605 of stuur een e-mail naar info@meijvogelhout.nl

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });