Skip to content
Houten vloeren Meijvogel Hout

Een vloer is een belangrijke sfeermaker in iedere ruimte. Licht, donker, verfijnde structuur of helemaal strak. Er zijn veel verschillende opties mogelijk voor ambachtelijke houten vloeren. Om rust in de chaos van alle keuzes te scheppen, geeft Meijvogel Hout graag een overzicht van wat er allemaal bij het selecteren van een houten vloer komt kijken.

Keuze maken voor de perfecte houten vloer

Een vloer bepaalt een groot deel van de sfeer. De houten vloer wordt als het ware de basis van het interieur. Daarom helpt Meijvogel Hout u graag met het selecteren van de perfecte houten vloer voor uw huis. Wij begeleiden u van het eerste advies tot de uiteindelijke afwerking van de houten vloer. Meijvogel Hout gaat vakkundig te werk en levert uw droomvloer van topkwaliteit. Bij het selecteren van uw perfecte houten vloer zijn de stijl, kleur, dikte en breedte van groot belang. Hierover adviseert Meijvogel Hout u natuurlijk graag.

Houten vloer met karakter

Iedere houtsoort heeft een andere structuur. Iets wat iedere houten vloer écht uniek maakt. Hout is een natuurproduct en ‘leeft’ als het ware. Door temperatuur- en vochtigheidsverschillen beweegt het hout mee. Hierdoor krijgt de houten vloer steeds meer karakter en wordt deze nog mooier!

Afwerking van de houten vloer

Tegenwoordig is het leggen van houten vloeren in bepaalde patronen helemaal on-trend. Zeker in een visgraatpatroon. Bij een visgraat vloer zijn de houten delen van de vloer in een schuin lopend patroon gelegd. Door deze legwijze ontstaat er een patroon dat vergelijkbaar is met een visgraat. Vandaar ook de naam. Een tijdloos en traditioneel patroon! Meijvogel Hout legt iedere houten vloer op een vakkundige wijze en werkt de vloer af met strakke plinten naar uw keuze.

Houten vloeren van Meijvogel Hout

Heeft u net een huis gekocht? Of is uw vloer toe aan vervanging? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom om alle mogelijkheden te bespreken. Van houtsoort, kleur, dikte en breedte tot patronen, het leggen van de vloer en afwerking. Daarnaast hebben wij grote stalen van vloeren beschikbaar in onze showroom. Deze stalen kunt u mee naar huis nemen om te kijken of de vloer echt in de specifieke ruimte in uw huis past.

Back To Top