Skip to content
Benut een ruimte optimaal met maatwerk meubels

U hoort het vast steeds vaker: maatwerk in huis. Vaak wordt er lastig gedacht over maatwerk, want hoe, wat en waar gaat u een maatwerk meubel plaatsen? Gelukkig hebben wij vakmensen in huis die adviseren over maatwerkmeubelen en deze ook kunnen maken. Maar waarom kiezen voor maatwerk, wat is maatwerk te maken en wat hebben wij qua maatwerk onlangs opgeleverd? Dat leest u hier!

Waarom kiezen voor maatwerk meubels?

Maatwerk in huis heeft veel voordelen. Het voornaamste voordeel is dat het perfect past bij u in huis. Het meubel wordt precies op maat gemaakt zodat het volledig aansluit bij de rest van het interieur. Ook wordt de ruimte optimaal benut. Of het nu gaat om de woonkamer, zolder of hal. Een ander voordeel van maatwerk is dat uw interieur uniek is en het uw persoonlijke stijl aanneemt. Door de meubels helemaal af te stemmen op uw stijl, krijgt het huis een onderscheidend karakter.

Welke meubels zijn op maat te maken?

Eigenlijk is vrijwel alles wat in een interieur staat op maat te maken. Bij Meijvogel Hout zijn wij gespecialiseerd in maatwerkkasten en deuren. Ook voor andere meubels komen klanten steeds vaker met hun vraag bij ons terecht. Een uitdaging gaan wij nooit uit de weg, zeker niet als wij hierdoor het interieur van uw dromen kunnen realiseren.

Benut een ruimte optimaal met maatwerk meubels

Project: Bedstee op zolder

Een zolder is vaak een probleem om in te delen. In veel gevallen heeft een zolder een schuin dak waardoor de beschikbare ‘leefruimte’ wordt beperkt. Maar zelfs voor dit soort ruimten zijn maatwerkoplossingen. Zo hebben wij in deze woning op zolder een kinderbed en kledingkast gemaakt. Deze zijn volledig op maat zodat ze perfect passen in de ruimte. Het kinderbed en de kast zijn onder het schuine dak gemaakt waardoor er nog voldoende ruimte is om te spelen. Door het maatwerk is het een fantastische kinderkamer geworden!

Maatwerk van Meijvogel Hout

Is maatwerk dé oplossing voor in uw huis? Van een kast tot bedstee. Wij gaan graag voor u aan de slag. Maak een afspraak in onze showroom in Katwijk. Hier heeft u de kans om alle mogelijkheden te bekijken. Van materialen en kleuren tot voorbeeld maatwerkkasten. U maakt een afspraak door te mailen naar info@meijvogelhout.nl of te bellen naar 071-4074605.

Back To Top