Skip to content
Trend: Hout in het interieur

In het najaar hechten we steeds meer waarde aan warmte. Niet alleen letterlijk, maar ook aan de warme uitstraling van een interieur. Een populaire manier om warmte toe te voegen aan een ruimte is door gebruik te maken van een natuurlijk materiaal: hout. Wij hebben de belangrijkste houten elementen op een rijtje gezet die zorgen voor een stijlvolle toevoeging aan uw interieur.

Houten vloer

De vloer is de basis van het interieur. Het zet de toon voor de hele ruimte. Als u kiest voor een echte houten vloer, zorgt de vloer direct voor een warm gevoel. Niet alleen onder de voeten, maar ook in de rest van de ruimte door de warme ondertoon van het hout. Liever geen houten vloer, maar wel hetzelfde gevoel creëren? Kies dan voor een PVC-vloer met houtlook.

Houten maatwerkmeubel

Maatwerk, dat is waar wij goed in zijn. Het maken van op maat gemaakte meubels is waar wij dagelijks mee bezig zijn. Niet ieder interieur is hetzelfde of van hetzelfde formaat. Daarom biedt een maatwerkmeubel de oplossing. Bij een kast op maat beslist u zelf over alles. Van de plek waar de kast wordt geplaatst tot de kleur en het materiaal. Ook voor een maatwerkmeubel kunt u kiezen voor hout. Een mooie manier om hout te gebruiken in het interieur.

Houten jaloezieën

Een subtiele manier om hout te gebruiken in huis? Dat kan met raamdecoratie! Raamdecoratie is zeer belangrijk voor het regelen van de juiste lichtinval in huis en is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Neem bijvoorbeeld houten horizontale jaloezieën. Ze zijn stijlvol en praktisch. Daarnaast houden ze in de zomer de warmte buiten en in de winter de warmte binnen.

Houten tussendeur

Een grote open ruimte is niet ideaal in huis. Zo komt u voor het inrichten van de ruimte voor uitdagingen te staan en ook is het niet bevorderlijk voor het vasthouden van de warmte in de wintermaanden. Sluit ruimtes van elkaar af met een passende tussendeur. Tussendeuren zijn er in allerlei uitvoeringen, maar de houten tussendeur is én blijft populair.

Maatwerk interieur van Meijvogel Hout

Verwerk ook hout in uw interieur op een van de bovengenoemde manieren. Wij denken graag met u mee. Plan een afspraak in met onze interieurstylist zodat wij samen met u kunnen kijken naar de opties. Of het nu gaat om een maatwerkmeubel, een vloer of het totaalplaatje? Ons team staat voor u klaar.

Back To Top