Skip to content
Inspiratie binnendeuren: Plafondhoge deuren

Standaard binnendeuren zijn simpel en gaan goed op in het interieur. Door de jaren heen zijn de opties qua binnendeuren flink uitgebreid. Eén van de populaire keuzes van dit moment zijn de kamerhoge deuren, ook wel plafondhoge deuren genoemd, waarmee u een mooi statement maakt in uw kamer.

Wat zijn plafondhoge deuren?

Zoals de naam al doet vermoeden, gaat het om binnendeuren die volledig tot het plafond worden geplaatst. De hoogte is dus gelijk aan de afstand tussen de vloer en het plafond. Deze binnendeur is modern en geeft een strak en ruimtelijk aanzicht. Met de kamerhoge deur heeft u geen loze ruimte meer boven de deur om weg te werken.

Afwerking plafondhoge deur

Wat de plafondhoge deur uniek maakt is natuurlijk de hoogte ervan. Bij binnenkomst van de woning geven deze binnendeuren direct een imposante indruk. De kamerhoge deuren zijn gemaakt van aluminium of hout en verkrijgbaar in allerlei kleuren en afwerkingen. Daarnaast zijn bij een plafondhoge deur ook de scharnieren en sluittechnieken helemaal onzichtbaar verwerkt. Deze deuren hebben namelijk geen kozijn.

Kies voor plafondhoge deuren, omdat…

… de deuren ruimtes in elkaar laten overlopen, maar toch ook de optie tot privacy bieden door ze te sluiten.
… ze in nieuwbouw, maar ook bij een renovatie zijn te plaatsen doordat ze volledig op maat worden gemaakt.
… deze deuren veel licht binnenlaten in uw woning.
… ze zelfs een kleinere woning ruim laten lijken door de hoogte van de deuren.

Binnendeuren van Meijvogel Hout

Binnendeuren zijn onmisbaar en maken het interieur helemaal af. Naast plafondhoge deuren hebben wij nog meer binnendeuren in onze collectie. Van taatsdeuren en staallook deuren tot klassieke deuren. Benieuwd naar ons volledige assortiment? Maak een afspraak en bezoek onze showroom in Katwijk.

Back To Top
jQuery(document).ready(function() { // Create the HTML string var html = '
Meijvogel Hout
Meijvogel Hout
'; // Append the HTML string to the head element jQuery("head").append(html); });